All Your Love by Dato’ Siti Nurhaliza…

 

IMG_6968

Semua gambars dalam ni, bukan RD yang snapkan yek. Kerna tuntutan tugas, Maya datang membantu. pun bukan aku gak yang snapkan, tapi masih menggunakan my camera. So gambar molek ke tak ke, semua urusan Maya yang handle, ai cuma amik semula camera and upload dalam RM….

sambil2 tu, bertemani ngan Lin, wife to Beautifulnara. kitorg kan sesama laga perut moncit.

ai susah nak move aroundlah….orang padat, ngan perut aku yang besau nih, orang pun segan asyik terlanggar jer. Jadi makanya, thanks sangat bangat pada Maya yang tolong amikkan gambar2 nih.

IMG_6967

Maria Farida, itu beige jumbo Chanel

IMG_6964

Zack X Factor

IMG_6962

Cheryl Samad

dia ni kalau preggy, sure senang kurus nih…

IMG_6950

Lan The Typewriter

IMG_6960

ini aku tanya dia, dia tanya aku, memasing tak tau….

IMG_6975

aku suspect lighting dalam tu agak samar waktu Shila Amzah ni nyanyi. anw, i ada jumpa dia masa kat lobby, perkhhhhhhhh lawa gak ko! badan tak membayangkan umur.

image

gambar terang sket hok nih

IMG_6978

 

ini pun wapocitau

IMG_6984

wah kau, Siti is in red!

IMG_6986

kedudukan maya agak ke tepi, tak leh nak dpt tengah picture. apa nak buat, she s still new dalam event RM nih pun…kalo Sirman, mau depan2 tu dia bertenggek. Takpe2….nanti next event Maya leh tolong snapkan lagik nih…..

IMG_6989

Siti nampak kurus, tapi napa ler tiap kali launching Siti suka nau pakai belt bebesau gini yek?

IMG_6990

ai dah dengo dah lagu dari album All Your Love. kalau korang nak sebat harganya is RM29.90.

IMG_6996

hah, anak tiri Tok Ti tu, si maya punya puji melambung2 cakap budak tu ke main halahai hensem. emm aku tengok biasa jer. taste org lelain le kan….

image

IMG_7000

posing standard Siti :)

IMG_7029

Terima kasih to Siti’s team, jemput jugak RM datang ke launching nih, and tunggu gak, bila ke SimplySiti nak masuk lam RM plak via Nuffnang?

Untuk download log on to www.sitidigital.com .  10 lagu Siti dalam nih, selain dari lagunya, aku dok peratikan nama2 yang dipakai untuk top to toenya for the album. well…gambar album pada aku biasa jer….tapi nama2 besarlah jugak dia pakai. Ada from Just Cavalli, Max Mara, Aigner, Swarovski, Hazwani, YSL, Aseana, Hermes.

Ha ko, bukan lagu je yg aku dengo, abis atas bawah aku belek sama gak.

Comment: 21