Top Gun from TGV Cinemas!

Bandar Kuala Lumpur-20111201-00135

 

thanks for your concern on my sad sedih entry. nothing change. :(

anw, have u watched the Ombak Rindu? ai tengok nangis2. ai pi tengok sorang2 jer. Being a top gun member of TGV Cinemas, i m entitled to bring + 1 partner, but aku malas!!! The extra seat is meant for my handbag sudahnya. Kan ke aku lone ranger, so ai pergilah tengok sorang2….larat tengok nih jer lah. Not even stop kat mana2 before or after. Told ya, i cant really move, sumpah badan dah sakit sangat bila jalan lebih 5steps. Siap kalau nampak kerusi, ai  memang akan duduk kejap ler.

Thanks to TGV Cinemas for giving me the Top Gun Star Access, bukan senang nak dapat nih, tak sangka, i am the chosen one, antaranyalah.

Back to Ombak Rindu, besttttttttttttttttt, superbest!!

Sudahlah hati bagai disayat2 bila depa 3 abandoned si boyot nih, tengok pulak citer sedih, memang mendayu2 ler tangis yang mengalir. Cuma menyampah couple sebelah aku dok borak ke main kuat di setiap dialog/scenes, mana dengan anak2 kecil orang depan yang dok melompat berdiri berlari tak geti nak dok diam arghhhhh! dah anak2 kecik below 2,3 years tak yahlah ko bawak tengok citer2 gini, bukan depa memaham nak tengok pun, bikin orang panas jer.

but what can i do, now is not the right time to membengang. Serabut lagi pala. Cuma masa naik escalators, ada group dari negara India sana dok main tetolak naik each other, bau badan memasing masyallah, sampai satu peringkat selamba je mak and anak ni pushed me from the back, hoi ko tak nampak ke perut aku ni??? Ha yang tu memang makan bahasalah ngan aku. Hilang sabar betul!

Follow TGV Cinemas Twitter for the movies update.

Comment: 21