Happy 5th Birthday Nuffnang!

IMG_8596

Farah, Rina Nuffies and Tim The Owner

IMG_8591

Michelle Nuffie

IMG_8604

Thara Nuffie

IMG_8606

Tianchad and Isaac

IMG_8608

Alyza and Nurul

IMG_8610

Alyza, Wawa, Anne

IMG_8598

versi tak berapa happening

IMG_8603

Make Up – sendiri bikin, berenti2 kejap make up sambil bf anak ha kooo!

Dress: Own collection

Heels: Aldo (first time aku pakai 6″ heels selepas hampir setahun tak pakai, mengigil2 badan hahahaha)

Clutch: Anya Hindmarch

Theme: Blue for Nuffnang’s 5th Birthday Party

IMG_8599

Mereka famous, saya sudah versi lama sangat di alam blogging nih…

Fazrol, Jejai, Eyriqazz, Kid (famous gila lam RM dia nih, tak caya tengok komens), Daydeck, Hazman (pun sama famous gak lam RM coz sapa rajin komen mmg dia pemes hahahaha), Sumi, Lily, Madam, Sya and suami Lily

IMG_8602

RD dan RM pastuh kami mencicit balik kejarkan anak2 di rumah dan juga pumping!

Happy Birthday Nuffnang, 5 tahun dah kita bersama yek…. ai suka betul dengan cheques2 yang ai dapat tetiap bulan tuh :)

Cuma sejak masuk 2012 nih ai tak kuasa dah nak publish show show the earnings anymore…KOT. Yelah kot gamaknya, letih nak menjawb ngan LHDN ahaksss!

Comment: 77