Nuffnang

Tak cukup duit nak enroll anak masuk University?

 

Parents mana yang tak pernah risau memikirkan education anak-anak? Specially semakin anak meningkat remaja dan melangkah ke alam university. Betul, bahagia kita bersyukur dengan rezeki anak2 yang dapat gi U but ongkosnya camna? Tak semua yang dapat masuk U ni dapat scholarship from the government or badan2 berkanun lain, mungkin setelah 1-2 semesters kat U baru dapat peluang tu semua. So the struggle begins since the child was born, actually.

Tak yah tunggu University pun, even Zeeshan’s school fees pun quite high, now that he s going to a primary school, lain pulak ceritanya kan. Jadi macam my first kid, Abang, insyallah lagi 2 taun he pun sama akan melangkah ke dunia university, dan education fees semakin lama semakin buat makpak pening kepala.

 citibank

Kadang2 kita makpak dok pikir, napa le sekolah/U asyik mintak duit nak bayar tu bayar ni….siksa jugaklah poket makpak yang tak berapa nak ada sangat duit kan. I mean duit tu ada but yelah, mungkin cecukup makan, wallahualam.

So macam kisah dalam video ni, a single mother yang struggle untuk buat 3 kerja hanya semata-mata nak bayar enrolment anak dia masuk University. Sang anak biasanya tak merasa susah payah makpak ni, depa tau tekak depa jer (seriously, most anak2 memang camtu, for them itu tanggungjawab makpak). Betul, tanggungjawab kita, so tu pasal kita pun akan cuba sedaya upaya kerja cam nak rak to fullfill their needs.

For parents yang ada 2 income laki bini pun kadang2 mencongak napas nak membayar apatah lagi the single mom nih. But tu lah, tengok around kita, sebenarnya ada yang boleh membantu, ada yang boleh meringankan sikit beban kita.

 citibank 2

It’s called Citibank’s Personal Loans.

I am Citibank’s customer since yearsssssssssssssssss ago, dan frankly speaking aku hanya stick to Citibank for my credit card coz of their benefits yang banks lain tak leh beat. Besides, the personal loans dari Citibank ni banyak kelebihannya, antaranya:

  1. Boleh settlekan your outstanding loan (tak kisah la from other banks pun boleh).
  2. Loan tenure pulak up to 60months, tidaklah lama sangat, max tuh.
  3. Loan pulak boleh dibuat up to 10X gross monthly income kita, yakni to RM150,000.
  4. Dan kita boleh lega dengan immediate interest savings gak.

So, if you feel you tak cukup duit nak hantar anak masuk University (I m gonna face this in the next 1-2 years too), teruslah gi apply kat Citibank. Boleh buat online jer, approval pun pantas laju and tak perlu ada guarantor bagai segala.

Citibank Cuma nak tengok your copy of MyKad, latest epf statement or 2 months salary slip and any other dox to support this. Self employed pun boleh gak apply sama, kindly refer to the link below and do apply now.

 citbank 3

Untuk kesedaran makpak semua, mai tengok video ni yer, ajak kiddos tengok sama, betapa susah payahnya kita nak dapatkan duit for their University’s enrolment.

https://www.facebook.com/CitibankMalaysia/videos/1709876289057775/

 For reference of Citibank’s Personal Loan:

www.citibank.com.my/english/forms/apply-for-personal-loans.html?ECID=DIKODMYPLAENRM

Comment: 13

Pasta yang lazat semestinya Prego!

Pejam celik cuti sekolah pun dah start semula. I’m sure parents out there already have plans for your kids during this school holiday. Mesti ada yang pergi bercuti, tak kira la cuti-cuti Malaysia or oversea. Maybe ada yang plan balik kampong, mesti pelbagai aktiviti yang korang dah plan kan awal-awal kan.

IMG_0614

 

Sama gak macam Akak, ade gak plan bercuti-cuti jalan-jalan makan angin, tapi ada satu lagi plan ni ha untuk budak 3 orang tu, especially Abang dan Kakak. Diorang berdua ni kan dah besar so kena ajar berdikari a bit. Plus masa cuti sekolah ni, diorang kena jaga adik diorang while we both at work.

IMG_0627

The plan is to teach them how to cook a simple yet special meal. So bila time diorang lepak kat rumah cuti sekolah ni dan kot-kot lapar boleh la diorang masak sendiri.

So let’s cook pasta kiddos! Plus they are all love pasta very much, especially spaghetti bolognese :)

IMG_0672

 

When it comes to pasta, sure korang ingat ada special occasion ke or maybe for festive season jer. Yup indeed memang betul, pasta really suits for celebrating special moments or festive or celebrative occasions.

But for me as long as makan-makan together with my family, it’s special moment already :)

Sebab apa Akak cakap a simple yet special meal sebabnya Akak menggunakan Prego brand to make this delicious pasta.

IMG_0687

 

I’m sure korang pun tau Prego ialah peneraju pasaran sos pasta di Malaysia yang menawarkan hidangan lazat dan sangat mudah untuk disediakan. Prego pasta sauces are made from juicy, vine-ripened tomatoes dan datang dalam pelbagai perisa untuk memenuhi semua selera. Kaya dengan rasa buatan sendiri yang terbukti sihat. Prego pasta sauces memberi sentuhan segar kepada resipi tradisional dan juga menambah rasa baru yang segar untuk makanan yang dimasak di rumah.

So, kali ni kitorang nak masak spaghetti bolognese dan carbonara.

IMG_0667

 

The kids actually surprise sebab senangnya nak buat pasta sendiri di rumah of cos dengan Prego. And to our surprise there’s one Sunday morning, we both wake up with spaghetti carbonara dah siap masak by them as our breakfast :)

IMG_0745

IMG_0705

Sudah pun siap hasilnya – spaghetti bolognese dan carbonara.

IMG_0723

Our little chef dah bagi signal thumb up boleh makan hiks :)

IMG_0831

IMG_0814

Mixed up the spaghetti with the delicious bolognese dan carbonara sos.

IMG_0848

IMG_0841

And makan time :)

Personally for me as a mother, this is the best moments all together. You spend some quality time with the kids teach them useful things, in this case cooking pasta. Dan lepas tu kita sama-sama menikmati pasta bersama sos yang lazat tadi. Siap berebut-rebut nak makan lagi tambah menyelerakan hehehhee

IMG_0855

“Mummy sedap la mummy masak spaghetti ni”

Thanks to Prego :)

IMG_0898

Dan sebelum Akak terlupa, sekarang ni Prego sedang mengadakan peraduan Prego “Great Food, Great Moments” Photo Contest! Dan peraduan ini menawarkan hadiah worth RM80 000!!!

Wow banyak tuu!

IMG_0897

Tengok betapa decorative nya gambar spaghetti Akak ni J Siap berframe bagai.

Ok, ini yang korang kena buat kalo nak menang hadiah tu.

1. Snap a top view photo of your cooked pasta menggunakan app dari Prego Malaysia Facebook Page

2. Frame it macam Akak buat ni. Visit the Prego Malaysia Facebook Page to check out the frames.

 

IMG_0896

 

3. Cipta satu slogan sekreatif yang boleh. Slogans or Quatrains MUST contain the words Delicious, Special, Simple and Prego, or Lazat, Istimewa, Mudah dan Prego in BM, and be 30 words or less for slogans, and 4 lines only for Quatrains.

4: Submit with details and receipt no of your purchase Prego of cos :) and you’re done and you might be the lucky winner :)

Good luck korang.

IMG_0780

 

Dengan adanya Great Food sudah pasti akan menyusul Great Moments, semestinya Prego :)

 

Comment: 8

My tidur malam wajib product – OLAY!!

IMG_3714

So untuk cerita hari tu - http://redmummy.com/2016/11/10/olay-makes-5-years-younger/

Sambungannya ialah cerita untuk the 3rd product yang akak mahu kongsi sangat.

Ni sangattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt akak akan menyesal bangun pagi if tak pakai benda nih. Hah, punya banyak sangat tu nak cakap sangat. Because the texture of this product sangat buat you calmmmmmmmmmmmmmm, macam eh sangat istimewalah. Coz it has to apply bila you sebelum nak tidur tu kan, so bila you pakai, you rasa macam nak landing2 jam tu gak, dia buat kerja ngan kulit kita tu satu hallah kan, tapi dia punya rasa nyaman bila dipakai, agak harus wajib dipakai itu jelah pendek kata.

Beria akak cite, hah namanya ialah Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream.

Kita ajar dulu camne nak pakai, lepas dah pakai the Miracle Boost,  you terus apply this Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream kat muka you, kat leher you, sapu rata macam biasa (for the best one, check kat Instagram akak ada video details pasal pakai ni.  Let they do their work while kita tidur. Work tu ialah, dia akan firm kan lagi kulit kita, dia akan supple skin kan texture kulit kita nih, gonna make it smoothhhhhhhhhhh and specially untuk akak yang sangat almost 24 hours dalam aircond, akan lebih kurang kering texture kita lah. If not nanti dry kan dok ngan aircond jer.

Semua combo ni akan jadikan kita lebih calmly on soul, kita akan lebih confident dengan kerja2 kita, masak pun sonok jer, dok dalam jem pun bahagia jer hahahaha….but actually yang pentingya this is anti-aging product yang mengurangkan dan menghapus lagi masalah2 dalaman kulit kita. Kalau rasa nampak kusam benau tu, pakailah nih, cuba ada sikit perangai untuk buang lama beli yang baru, jangan percaya sangat dengan product yang tak tau asal usulnya, do trust Olay coz dah ada kat market sangat lama and trusted product to most women in the world too.

IMG_5382

So very straight forward kan, you can also apply this after you pakai Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence gak, duo combination gak. But remember the Miracle Boost must be applied right after you dah cuci muka, barulah you pakai the Regenerist Micro-Sculpting Night Cream nih.

Ada jugak 2, 3 malam yang akak terlepas terlupa nak pakai, but esoknya macam alah…padanlah rasa macam kurang lena. Cewahhh…yelah, I really love this product. For me, if you ask me among the 3 yang from Olay ni apa yang akak suka, akak nak vote the night cream ni, can kah? Hehehe…everybody have their own opinions and also bias to anything, so tu lah dari 3 beradik tu, ini paling akak sayang sangat kot hikss….

For further info:

https://www.everydayme.com.my/olay

Check out my Instagram for the video details too on Olay.

 

Comment: 7

MILO® UHT – Bekalkannya Tenaga Juara

.
.
IMG_3556

 

Sekejap je dah masuk tahun 2017. Bermula balik la episod rutin biasa hari-hari persekolahan anak-anak. Makin sibuk la kita ya emak-emak semua?
So back to the time when we mothers get our children ready to go to school, excitedly for them and also for us :)

IMG_3627

For me not only to prepare baju kasut sekolah semua, tapi kena prepare bekal for them as well. As you may or not aware, dua-dua anak Akak, Abang dan Kakak are in Chinese school. So no choice diorang kena bawak bekal ke sekolah.

And lucky me, Akak berkesempatan menyertai Blogger Workshop – MILO® UHT Pack In the Energy for Champions di Cilantro Culinary Academy bulan lepas, yang mana agenda utamanya ialah penyediaan bekal ataupun bento yang berkhasiat untuk anak-anak bawa ke sekolah.

Dan yang paling menariknya, tetamu istimewa iaitu Pn. Yan Diana, salah seorang ahli dari Kelab Bekal / Bento Malaysia conducted the workshop dan menawarkan tips mudah untuk membuat bento boxes yang menarik bagi memastikan anak-anak kita nanti mempunyai tenaga yang mencukupi untuk menghadapi hari persekolahan yang penuh dengan pelbagai aktiviti.

IMG_3639

“Mummy, Zeeshan nak tengok…”

 

Sebab apa Akak cakap bento boxes yang menarik? Sebab Puan Yan Diana telah berkongsi rahsia dan cara bagaimana dengan mudahnya mendekorasi bento boxes tadi menjadi kreatif dan comel sangat sampai tak sampai hati nak makan hiks

Dan yang paling pentingnya, bahan-bahan yang dgunakan semuanya dari bahan yang segar dan berkhasiat yang boleh didapati dari rumah kita ? Disamping itu dapat menaikkan selera makan anak-anak kita, especially yang picky eater, susah nak makan sayur dan lain-lain.

 

IMG_3652

 

“Cute la mummy, Shan nak bawak macam ni to school”

“Boleh sayang, nanti kita sama-sama belajar macamana nak buat OK?”

 

IMG_3667

Sheahnee Iman, mother of two and moderator for the workshop, Puan Yan Diana, member of Kelab Bekal / Bento Malaysia and Nurul Iliani Ahmad, Senior Nutritionist of Nestlé (Malaysia) Berhad showing the result of three quick 10 minute Bento Box recipes.

IMG_3689

 

Closer look three designs that were demonstrated by Puan Yan Diana from Kelab Bekal / Bento Malaysia during the MILO® UHT Pack In the Energy for Champions blogger workshop.

Cute kan? I’m sure your kids will surely berlagak or show off dengan kawan-kawan sekolah dia bila dia ada bekal macam ni dan yang paling penting they actually eat their bekal.

IMG_3685

So now our time pulak to make the bento :)

IMG_3694

Puan Yan Diana tadi buat 3 bekal dalam masa less than 15 minit jer. Since kita semua first timer, they give us 30 minutes to do just 1 bento!

 

IMG_3699

 

1 tip to do the bekal ialah make sure anak-anak kita suka apa yang kita bekalkan. So always tanya them first what they want. Dan kat sinilah rahsianya, of cos apa yang budak-budak suka semua nya agak kurang berkhasiat, so kita as mother kenalah kreatif sikit bila membuat bekal tu :)

Sebagai contoh, rambut menggunakan seaweed or bihun, hidung dan mulut mengunakan tomato ataupun carrot, zirafah adalah cheese. Dan dekorasi lain menggunakan sayur-sayuran ataupun buah-buahan yang segar supaya lengkap nutrition yang dibekalkan! So you get the idea kan?

 

IMG_3702

 

Zeeshan pilih nasi, memang dia suka makan nasi pun, even nasi putih semata pun dia boleh makan  :)

IMG_3712

Kitorang plan nak buat ala-ala snow man hiks :)

IMG_3750

Abang pun sama sibuk menolong, it was actually quite fun buat benda ni, especially bila kita involvekan anak-anak sama. Diorang pun seronok nak buat sama!

IMG_3757

 

Rasa macam Master Chef pun ade gak hehehe, sebab terkejar-kejar nak buat bento.

IMG_3741

Dan akhirnya siap kita punya bento and together with a pack of MILO® UHT.

By the way, Activ-Go™ yang terdapat dalam pack of MILO® UHT adalah kombinasi unik PROTOMALT®, mineral serta vitamin seperti Vitamin B untuk anak-anak kita bersedia menghadapi pelbagai cabaran setiap hari. Selain itu, ia turut mengandungi kalsium untuk mengekalkan gigi dan tulang yang kuat serta Vitamin C untuk meningkatkan lagi penyerapan zat besi dalam makanan.

Kita sebagai ibu memang selalu risaukan anak-anak samada diorang mengalami kehausan tenaga pada waktu tertentu di sekolah, ini secara tak langsung boleh menganggu konsentrasi diorang ketika di kelas atau ketika aktiviti ko-kurikulum.

Satu kajian iaitu MyBreakfast Study telah menemui bahawa kanak-kanak yang mengambil minuman malt adalah lebih aktif dalam aktiviti fizikal. Ia turut juga menunjukkan bahawa sebahagian besar pengguna yang mengamalkan pengambilan minuman malt didapati lebih cenderung untuk memenuhi Keperluan Nutrien yang Disarankan [Recommended Nutrient Intake (RNI).

 

IMG_3783

 

Antara bekal-bekal yang berjaya disiapkan oleh para peserta.

IMG_3799

Mothers get together for a picture perfect moment after the MILO® UHT Bento Making Workshop conducted by Pn. Yan Diana, member of Kelab Bekal / Bento Malaysia and Nurul Iliani Ahmad, Senior Nutritionist of Nestlé (Malaysia) Berhad.

IMG_3814

Sekarang Akak dah dapat idea macam mana nak buat bekal sekolah anak-anak lebih menarik dan paling utamanya lebih berkhasiat dan lebih bertenaga! Disamping itu pendidikan awal dan pengukuhan tabiat makan yang sihat membantu mereka membuat pilihan bijak apabila diorang berada di luar rumah tanpa pengawasan kita. Takdelah makan benda yang bukan-bukan!

 


IMG_3680

 

MILO® UHT adalah penyelesaian kepada kebimbangan kita sebagai seorang ibu untuk kesejahteraan anak-anak dan prestasi mereka bila di luar rumah kerana ianya menyediakan tenaga yang diperlukan untuk memaksimumkan potensi mereka apabila mula sesi persekolahan.

Dan kepentingan a pack of MILO® UHT untuk anak-anak kita kekal bertenaga dalam menjalani hari-hari persekolahan nanti. And personally for me, it’s just easy and my kids love it ;)

 

Comment: 2

AidiJuma Grand 5th Anniversary

IMG_3238

Korang tak salah page, ini memang Kak Red. Dan budak sebelah kecik tu, dok mengexplore kedai orang, penuh bahagia. Musykil dia ngan pokok renek tu….I love this chair, ada merah2 maroon, secocok pulak ngan tudung baru akak.

Hari ini adalah cerita untuk Kak Red dan Aidijuma :)

IMG_3153

Antara hari yang akak bertudung litup, satu dalam sejarah.

IMG_3164

Tak cukup satu pose, kita tambah lagi satu hah, lighting cantik, dengan tudung baru ai :)

IMG_3209

So hari tu, dalam rebas renyai hujan rahmat, akak buat pertama kalinya ke AidiJuma Flagship Store di Jalan Tunku Abdul Rahman. Sangat mudah pun jumpa boutique nih, akak parking kat just belakang of the store, tetiba ler…udah sampai. Hari itu adalah bersempena dengan 5th Anniversary of Aidijuma. Lama ye, sebaya Zeeshan :)

IMG_3175

Kalau you rasa cupcakes ni banyak, for public tau, you should see in person. Food on that day was so mewahhhhhhhhh, memang cater for public. Ada lagi, the lucky draws etcs tu sume. Ada giant kek, 5 tingkat, sesuai dengan 5 tahun anniversary. Crowd adalah sangattttttttttttttttttt ramai. Akak kau ni dahlah kecik molek je kan, jadi terpaksa berlari naik atas untuk lebih selesa. Coz kat bawah tu memang ramai dok kerumun the store.

IMG_3220

Jadi kat atas ni, kita melepak for a while lah. Kami dilayan dengan begitu baik oleh pihak tuan rumah. Selesa sikitlah coz ai bawak anak2 sama, coz cadang lebih habis event ni nak pergi berjalan merata gitu kan, so tu yang Zeeshan suka benau lah hai explore store nih.

IMG_3273

 

This is the beautiful owner of Aidijuma, Datin Norjuma Habib Mohamed

IMG_3226

My daughter, Kakak pun pakai Aidijuma :)   Silapnya dia pakai dengan baju bercorak, if dia pakai dengan baju plain, lagi outstanding the satin of Aidijuma tuh. Biasa ler, aku dah suh pakai baju plain plain, bila turun bawah tengok dalam kereta dia pakai baju ni ler pulak. Haih…anak2 oh anak…

IMG_3255

Berpeluang untuk mendengar cerita Datin Norjuma untuk kisah Aidijuma, dari salur galur kecil perniagaan hingga mempunyai concept stores tersendiri.

Both kiri kanan Datin tuh, are orang kuat orang kanan orang kiri Datin Juma gitu lah.

2016-12-10-PHOTO-00072922

 

One of the sessions ialah pecah big ice number 5 nih…waktu ni toksah cakaplah, Jalan TAR dah sesak coz selain nak mengintai si manis Datin Norjuma, juga untuk melihat peluang yang ada (sama ada free food mahupun free stuff, seriously, so many free items!)

2016-12-10-PHOTO-00072923

Ini serba sedikit suasana di Aidijuma Jalan TAR, memang manusia berpusu2 sangat, tapi yang very noticeable adalah the leopard tudung Aidijuma yang dipakai oleh sama rata level of management and staff of Aidijuma. Berkonsepkan gold and white, depa sedondon dengan warna emas ini.

 

IMG_3277

So apalah ertinya di Aidijuma kalau tak menyopping, not just public, orang ramai berpusu2 mendapatkan jubah, baju, jackets, not to mention thousands of Aidijuma’s scaft. Di level atas adalah koleksi pakaian dari Aidijuma iaitu dikenali sebagai Aidijuma RTW,  the jubah2 kain baju semualah, so since kami di atas, kami borong most of the kain baju situ. Seriously sangat murah. Jubah dress lawa tu, of coslah Aidijuma’s brand hanya RM100 for 3 pcs!

IMG_3280

Working jacket yang akak tried tu pun, kalau tak silap hanyalah RM25 sahaja! So much worth it. Gila tak gila pasalnya the sale tu memang ngah on going, semuanya bersempena dengan 5th Anniversary of Aidijuma.

IMG_3295

Kakak is wearing the Satin Scarf from Aidijuma collection Lioness. Kak Red pulak pakai Bawal Studded Printed jugak dari collection Lioness.

.

IMG_3301

Let me tell you a story about me and Datin Norjuma. One thing for sure, alhamdulillah, she still remember me and recognized me. Kami pernah bertemu di McDonalds, bersama husband memasing, this was like yearsssssssssssssss ago. To be exact, 6 tahun lepas, on 2010.

So from there kami ada bergambar, ai ada blogkan jugak about meeting her.

Istimewanya ialah, kami jumpa tu, di McD London :) , sesame beli makan fries hahahah….so begitulah, kat KL payah nak jumpa, kat London bertemu mata.

IMG_3324

Jadi jadi,back to shopping tadi,lepas dah melenjan about RM300 gak kat atas, kita sambung pulak tudung di bawah. Omanghaik, sini lagi hebat. Of cos lah tudung Aidijuma terkenal dengan harganya yang sangat murahhhhhhhhhhhhhhhhh, paling mahal pun RM49. Jadi kalau paling murah pulak is only RM7 sahaja.

IMG_3328

So kat sini, kami spent dalam RM200 pulak, all tudungs. Kakak yang pilih. Memandangkan aku masih lagi belum berhijab, but like ai said, I believe by engaging me untuk Aidijuma, Datin Norjuma sebenarnya membuat dakwah kecilnya, not just to me, but also to you out there.

I memanglah belum bertutup lagik, but who knows, dengan pendekatan macam nih, soft touch dari Datin sendiri, I mungkin lebih berlitup than everyone else.

IMG_3325

Mungkin you would say, kak ko pakai labuh betullah kak, hah tu lah hang tak tau,kan tutup dada tu ikut syarat weii…….slowlylah, ai bukannya expert pun, Janji manis jugak ada :)

IMG_3333

Happy Zeeshan meronda dalam tuh, dia mana kira orang ramai ke tidakkan, asal dapat berlari pusing dengan balloon Spiderman dia.

2016-12-10-PHOTO-00072914

 

Tudung-tudung Aidijuma boleh dipakai dengan pelbagai styles, of cos the concept is fun and colourful dan rasa fresh! Untuk 5th years Anniversary Collection, it comes dengan Lioness, Songket/Tribal and Abstract yang sesuai untuk pelbagai acara dan semasa. Dia ada 2 different borders untuk alternatives of styles bila kita memakainyalah kan.

Bak kata Datin Norjuma, tiada machine credit cards di store Aidijuma coz setiap pembeli adalah digalakkan menggunakan cash sahaja, yelah boleh control budget gak bila menyopping, paling utamanya, harga Aidijuma sangat murah tanpa compromising the quality of their scarf.

Bersempena dengan 5th Anniversary celebration, you may get and entitle for ‘Anniversary Price’, this will end this month on 28 December 2016.  Jadi reramai serbu this Aidijuma Flagship Store at Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR) coz bukan je harga runtuh untuk setiap tudung, Aidijuma juga bermurah  hati untuk give away the Limited Edition pieces capture AJ’s fun spirit with adorable cupcake design, dalam warna hitam, pink dan purple. Tak perlu beli ni tau, randomly will be given away to the customers.

Tak kira ler if you beli via online, or you beli di Online Store (www.aidijuma.com), Concept Store Nationwide, Concept Store Brunei, Mobile Store mahupun Scarf Machine anda berpeluang tinggi untuk mendapatkan the Limited Edition FOC.

By the way, kenapa Aidijuma Flagship Store terletak di Jalan TAR, you should know di Jalan TAR adalah lubuk segala pembeli dari local ke international. Di situ juga tempatnya ‘fake tudungs’ berjualan. Dah kalau kedai maknya di Jalan TAR, dengan harga murah, takkanlah the fake one nak buat jugak, kompem ler orang lari ke original and authentic of Aidijuma. Some more, it s Jalan TAR, everyone knows :)

Aidijuma ada 20 unit Concept Store di seluruh Malaysia dan satu unit di The Mall Gadong Brunei. So untuk senang lagik, let s hook up and please Follow this:

  1. Online Store  www.aidijuma.com
  2. Official Instagram Aidijuma Scarf @aidijuma
  3. Official Instagram Concept Store Brunei @aidijuma_brunei
  4. Official Instagram untuk Product Catalogue @aidijuma_catalogue
  5. Official Instagram for Mobile Store & Scarf Machine @aidijuma_event

This is Aidijuma. Sale masih on going, harga runtuh sangat, jadi, moh shopping di Aidijuma sampai 28 Dec 2016!!!

 

Comment: 6