Tahniah Konsert Zikir Terapi Diri @hafizhamidun

IMG_7010

 ye ler

tu mak meyah ler tu…

kan dah cakap mak meyah pergi #konsertzikirterapidiri

itu pulak kakaknya Hafiz Hamidun, kebetulan pulak sangat my blog reader! Hello Anis :)

IMG_7014

menunggu konsert bermula

jom jimba!
jimba ngan anak sendiri takde salah

jangan jimba ke main rapat2 pipi amboi dengan emm…

IMG_7016

maknya dengan ikhlas hati memberitahu, tudung2 ni semua si kakak punya, tapi size adult. aku suka tengok tudung ni punya fashion so suhle adik aku belikan 2 for kakak, tengok2 kakak pakai besau, tak nampak pin kat bawah dagunya tuh! Aku pun pelik napa le dipilihnya colour nih walaupun aku kata merah, tak sangka le pulak merahnya berkawan ngan hijau, pastu purple nya bekawan ngan dark blue? boh jerrrr

Selai RM70.

IMG_7017

dah dah!

konsert nak start!

IMG_7037

sebelum Hafiz Hamidun memulakan konsert nyanyiannya, ada 3 artists jemputan on stage dulu- Imam Muda Najdi, Fitri Haris and Izzat Mahadi, in between pun ada anak Yusof Haslam sama cousinnya menyanyi. But Shamsul tu rapping je kot, takde menyanyi all out pun. Cuma sedih, hujung2 dia menangis :(

IMG_7039

aku tak bawak camera yang canggih, nak zoom pun lemah. nak pi depan stage segan ahaks!

IMG_7056

Dengar zikir terapi ni mata boleh mengkuyu kalau bebudak, memang melenakan. ramai yang toddlers, baby tertidur dibuai zikir terapi Hafiz Hamidun

IMG_7067

 Abang pandanglah!!!

IMG_7073

Taknaklah Mummy

Ko kan asyik pakai baju ni kan

ni baju fav abanglah mom

IMG_7085

Oh poster HH and juga cd album baru pun kita beli sama gak, tu yang abang dok pegang tuh. This must be during the recess time, tu yang kita sakan bergambar

IMG_7091

keseluruhannya HH menyanyikan 12 lagu untuk #konsertzikirterapi diri. Ada yang naik2 bulu roma ko dengo suara dia heh. First time jugaklah aku tengok dia live menyanyi..walaupun dah berkampung sokmo minum kopi makan manjang, tak pernah pun demand suh dia nyanyi.

Setapak-20121114-01117

Guest artists dan HH untuk penutup #konsertzikirterapidiri

IMG_7096

nanti if katalah ada kuor DVDnya, or soundtrack konsert nih, hangpa duyun2 ler beli, bak kata HH albumnya Zikir Terapi tu dah over 80k jual. kalau campur ngan cetak rompak mau 400k gak tuh. heh korang ni, beli original daaaa! CDnya Zikir Terapi ni dalam keter aku sokmo gak pasang bila budak2 ada.

IMG_7108

Thanks Hafiz Hamidun. Kami dah beli 2 cd albums HH, yang baru pun beli masa kat konsert nih gak. Anak-anak penyokong tegar HH. btw konsert ni or event ni paling senang and rasa tenang je aku, walaupun kuor rumah after 8pm, dengan Papago bongek tak boleh detect Dewan Perdana Felda dan aku tak rasa aku pernah datang sini, kemudian ini memang pertama kali jejak, but Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan. Oh RD and RB tinggal… :) Malam Maal Hijrah susah nak mintak orang jagakan RB. so tu yang aku bertiga je lah pergi nih. Nak bawak baby memang idaklah kan, sound system dia pun adakalanya kuat dahlah seats kita dekat2 boleh tahan depan gak.

Ha then aku aritu ada ngan member2 pi melawat jenazah depa tersesat sampai ke Dewan Perdana Felda ni tu yang aku imbas balik. Syukur dapat jumpa gak dalam jarak yang singkat dan mudah, and parking pun tetiba ada orang kuor, limo panjang pulak tu just exactly depan entrance. Terbaik betul malam hijrah kami.

Apapun HH, you have done a good job that night. dengan muzik iringan mendayu syahdu, biola and

 

Comment: 20