From Twitter Insta to Blog III

 

 

IMG_4348

Top Caftan hijau by ThePopLook

Happy Chinese New Year Girls and The BBLuvsMe too!

IMG_4406

potong layered rambut arituh, asal was sama rataaaaaaaaaaa jer but payah btol aku nak buat curly hujung tu bila dah sama sangat. kasi cantas a bit

IMG_4405

ni untuk letak lesen ic and maknek cards lah, sesuai pakai letak lam clutch, very handy. Seringgit jer seketul tuh, semua Red Family ado menda nih

IMG_4417

The Furla red sling bag hadiah dari Kaezrin of Invalise (do follow Invalise account via Instagram for the bags update)!

aku buat pakai masa weekend, pi playground ngan anak2, pi pasar pi jalan2 kejap gitu lah.

IMG_4313

satu kerusi study naik bertiga, pusing2 dalam bilik. bukan diorg yang pening, aku yang pening pala tengok lagak tetiga! si adik tak nak turun, so kakak melayan, abang jadi tukang pemusing!

IMG_4212

 Bengong mak merah!

IMG_4308

 i have the nude one but style lama, takde golden line, this is the new badge but actually last year’s season cuma tak beli coz mahal! but la ni depa ada half price discount, so aku sebat the red one! yippi!!!

IMG_4455

 Masa bapaknya baru2 pi Bangkok, kakak demam pulak, flu la batuk sumer, so aku angkut tetiga bawak pi clinic!

IMG_4686

Kid face apps, sorry abang hahahahaha!

IMG_4710

Badminton class di sekolah

IMG_4721

amboih! kalah orang tua!

IMG_4760

Kakak teman nenek balik Melaka, jadi assistant Nenek…ada wedding di sana, but aku malas nak ikutlah bila takde laki nih. kalo takde baby takper, ni ada yang nak melekap je kat maknya, so biarlah Kakak mewakili moknya….

IMG_4771

adik bujang aku yang sorang je lagi tak kekahwin. Pokdenya tak puas hati abangnya tak lama lagi ada harapan beat tinggi si uncle. Mak hai Mak….sayang mak ajah!

IMG_4792

ni le keje den kalau dah tak kuasa nak jadi buaya pusing serumah, aku le jadi mini playground kat si kecik. suka bebenor btol dia dapat diayunkan badannya di kaki maknya. ko tak tau boleh pancit mak ko buat gitu!

IMG_4795

tak cukup ngan berpeluh di badminton, dia nak jumping around

mesti amik gambar2 ni, kakak punya permintaan sangat, and mintak mak instagramkan supaya the cousinsnya dapat tengok

apa2 je le kakak….

IMG_4872

dan si boncit perut dok berangan, mesti pikir napa le aku asyik tengok muka mak aku, mana le bapak aku yek….

Malam yang RD balik dari Bangkok, dia punya laju mendapatkan bapaknya. he was sitting on the floor, tengok bapak terus dia merangkak speeding gila hahahaha, tak sempat nak berdiri berjalan!

going to Part IV nanti kay :)

Comment: 11