KL Fashion Week 2013 – Cipela Couture

 

IMG_0073

Sesungguhnya dress SuriSara purple – May sangat membantu untuk pompuan yang gilakan merah. So i can match up with my YSL red clutch dan semestinya my new Red Camia Cipela Couture.

Tak clear kasutnya?

Sebentar…..

IMG_0142

Embellished with french lace, special edition nih ye. Mengikut selera tekak mak merah sangat. customized, you can have yours too!

IMG_1683

On the first night of the KL Fashion Week, saya mampir dengan semangat purple merah! hah sangat looking forward untuk hadhir. Dalam bebanyak invites KLFW yang aku dapat, ini je lah yang aku larat dan mampu hadhir. Bukan hanya kerna nak pakai menayang the new Camia of Cipela but kerna perlu beri sokongan pada the founder and designer of Cipela sendiri.

IMG_0134

A colloaboration between Ruzz Gahara along with the designer of Cipela – HIDAYAH HASSAN

IMG_1717

told you, not to worry about the shoes yang tetinggi, flat shoes, sandals selipars pun ada jugak!

IMG_1723

boleh tak nak cakap jangan tengok baju hahahaha! but tengoklah kasutnya jer…susah photographer nak snap gambar kasut seii…models berjalan ke main laju

IMG_1745

but the shoes of Cipela memang meant for casual, office wear or even daily and weekend wears jugak.

janganlah  ingat untuk high heels jer…

IMG_1755

You ingat my Cipela merah? Her name is Najla.

i would like to get one more tapi colour lain. Electric blue? apa pendapatan perancangan korang? Hangpa pilih colour apa? Boleh customize yer, nak leather ke nak PU pun boleh.

Sesungguhnya Najla sangat digerami kalian, heard from Hidayah Hassan, the Najla ramai yang bertanya dipinang bagai. Jangan risau, colour boleh dirunding.

IMG_1775

Malam Hidayah Hassan malam itu :)

IMG_1797

This bag too, ada clutch pun all by Cipela Couture

IMG_1805

mana satu nak amik nih, kasut ke clutch ke….

nanti kalau ada clutch aku pakai, i ll show u guys pulak yek…i am a clutch collector too

 

IMG_0220

Camia of Cipela Couture

yang bila aku pakai, memang berlari pun sakan!

IMG_0238

french lace, design semua bagai, hasil kerja tangan Hidayah Hassan of Cipela Couture. aku tau sarungkan jer and wajib merah!

IMG_2030

a to die for red shoes!

heelsnya tak tajam meruncing, and a leather of course. You know lah kalau high end brand, gini punya kasut dah confirm goes to RM2k!

IMG_0223

Kak Red ada lagi special request on your new Camia nanti?

Boleh tak buat tapaknya merah? ala2 loubis tu lah, mahal bebenar kasut Lobis tuh, so akak nak le ada red sole, tak pernah satu pun heels akak yang ada red sole.

Mestilah boleh Kak Red, nak green blue yellow sole pun boleh

Eh ko jangan, merah sudah. kang dah macam traffic light pulak!

and taraaaaaaaaaaa saya mendapat the red sole too! so hangpa kalau nak demand for the sole, bilang sahaja pada Cipela Couture. Semua momantai.

IMG_1649

hah kantoi makan ice cream!

takper….kasut merah Cipela cantik sangat on you kak red

IMG_0192

I was sitting along together with ramai gila celebrities malam tu, Nora Danish ado (her photo is in my Instagram), Marion Counter but sajer tak nak posting semua gambar celebrities dalam nih. Coz for tonite, Hidayah Hassan wins my heart the most. She walks proudly at the runaway, nak jeeeeeeee ai naik sama atas tu. Aku pakai Cipela hokay!

Congratulations Cipela Couture for the KL Fashion Week 2013.

IMG_0250

No gigit2 kat belakang ke hapa, tak main ler….told you the production of Cipela Couture memang sedap puas hati sangat. Ada satu kasut merah runcing menyala gak aku pakai for my photoshoot, gonna share them with you all gak nanti. Eh terbalik dah event ni kemudian patutnya sana didahulukan hiks…

100% genuine leather upper inner, 4 inch chunky heels with front 1 inch platform hence it was soo steep, flat cipela style ribbon wrap with french lace too. Hangpa tak nak lace pun boleh, semua boleh bawak berunding dan berbincang.

IMG_1641

Redmummy on Camia of Cipela Couture

IMG_0066

Bouquet merah yang Hidayah Hassan tu, aku bawak :) , a thank you gift for her KL Fashion Week 2013. Dari KLCC aku belikan, bawak dengan bangganya dah macam boipren pulak bagi bunga but me being selamba jer, bersalin kain baju meletop dalam kereta, bawak pulak ke Fashion Week, ngan tak jumpa mana le laki aku yang dah sampai awal dari bininya…Beginilah nasib kalau memasing sorang di selatan sorang di utara, kalau pergi event tak pernahnya dapat sekereta, sorang sampai awal sorang sampai lambat. Thanks RD to swing by too.

Anywayyyyyyyyyyyyy….I am a happy customer of Cipela Couture, let s see and wait for my new heels, coming to my page, hopefully before Raya. Korang risau tak sempat berkasut raya, kasut event, kasut kerja, kasut kejar anak kecik, kasut pergi pasar, kasut travelling, kasut berdating mahupun kasut untuk bertunang dan bersanding? Not to worry…

Contact Cipela Couture for your shoes stories, media potpet, ready to wear or even customized shoes of Cipela Couture at  hidy@cipelashoes.com 012 395 6839

Cipela Couture’s FB and Cipela Couture’s website

Penutupnya…if you tengok my Keek banyaklah i upload keeks during the nite of Cipela of Fashion Week nih but i letak satu je lah di sini, check out the collections of Cipela Couture:

Jun 19, 2013 | Ruzz Gahara collection in collaboration with Hidayah Hassan of Cipela Couture by redmummydotcom on Keek.com

Comment: 6