Dorothy Perkins – Want it Win it Contest!

 

DP_Want It Win It_FB_Aug2013_A

Contest lagi! Kali ni dari Dorothy Perkins iaitu “Want it Win it” contest!

Senang jer! Dengan setiap pembelian tak kira berapa amount pun, apa yang perlu korang buat ialah just submit the line number of your favorite item and of cos dengan details korang sekali kat sini dan secara tak langsung korang berpeluang untuk memenangi those item tu!

Tapi cepat sebab contest ni sampai 30 August ni jer. Once korang dah submit tu, bolehlah cek setiap hari kat F3 Malaysia FB page sebab a winner will be picked daily and will be announced kat situ. Aku dah submit awal-awal dah hiks :)

Comment: 2