Anniversary Gift’s collection!

homeh

homeh

punyalah lama cuti blog. blog bercuti! dalam sejarah sungguh.

2 entries jer ada, one tu pun coz of sponsored ads.

begitu punya bestlah cuti heh.

aku tak ke mana pun, bekerja jugak. tak cuti. ada le amik cuti 1-2 days jer for Pangkor trip pastu kerja. pun tak de makna nak update blog. coz no point. manusia sume sibuk holiday merata dunia dan local.

anway.

hello all. welcome back to my blog.

IMG_0859

satu pose dulu

walaupun gambar dalam entry ni pun dah midst December pung!

IMG_0882

satu pose lagi

IMG_0927

just the 4 of us

no maiddddddddddd to follow. super lega. kalau tak asyik ler nak mengekor jer.

IMG_0930

abang je takde, abang masa nih kat Langkawi nun, away for a week kan.

IMG_0945

so little girl jadi mom’s photographer…if need be jerlah.

IMG_0949

no no no

IMG_0957

no yes no yes

IMG_0961

no no no

IMG_0968

hah yang tu yes yes yes ye dik

bolehlah bungkus

IMG_0981

window shopping merataaaaa

IMG_0988

masih lagi ketiduran si kecik tu hah

dari sampai till le kita dah abis shopping!

IMG_1027

Celine Trapeze, one of the bags I bought from Paris

IMG_1036

thanks RD for the anniversary gift

pastu balik rumah alamak….should just save the bulks and add on to something else

hahahahah biasa ler

masa menyoping jam tu nak

bila dah beli mula ler double hearts

IMG_1051

amik set for family, kongsi2 makan

depa memang kemaruk steaks sungguh heh

IMG_1050

Zeeshan pun dah up…..tapi takde le nak bagi steaks kan. dia bedal fries jer

IMG_1060

Masa kitaorang sampai Pavillion nih, si Adi Putra pun sama baru sampai. BMW putih 2 doors yer. Bila kita balik pun, sama serentak ngan dia hah…macho hoi!

IMG_1066

lebih baik you amik anak you cepat sebelum dia pelangkupkan arch orang tuh

IMG_1075

welcome back to my blog.

me also selamat menulis blog kembali. tengok draft punya le banyakkkkkkkkkkkkkk entries nak kena buat, but takper takper. I pun dah lama tak menulis pepanjang dan dengan banyaknya. Lagipun not to worry, last weekend aku dah pulun siapkan semuanya untuk 1- 2 weeks entries lagik. Almost jugak nak siapkan for the 3rd week punya entries some more.

Tetapi tetapi

ada satu cerita yang sangat hot spicy.

Aku ngah timbang kati nak upkan ke tidak. Very the dramatic gila. Masalahnya nak memanjangkan tulis tu yang hoi tak betapa rajin pun.

So a teasernya….

you have to wait up :)

Comment: 8