1st year of Eun Hee…

IMG_7798

ke Midvalley kita ye di suatu hari sedemikan.bersama my fav niece yang dari dia kecik sampai ke besau ni memang so close with me. Yang tiada hanyalah abang and kakak, dema masa ni dok masih lagi dengan cousins day out.  Kitorg adik beradik amik turn untuk semua cousins (anak dan anak2 buah) to sleep over at our houselah. So cuti 2 minggu lebih memang gitulah project depa, dari rumah ke rumah, termasuklah rumah aku gak heh…

IMG_9464

Zeeshan memang le tak boleh nak dilepaskan ikut abang kakak or cousinsnya, hang tu kecik lagik, mungkin bila dia dah 5,6 tahun kot baru aku bagi lah, but nanti2lah dulu, he kena ngekor lagi ke mana saja mak paknya berjalan buat masanih…

diorg ni bersungguh amik gambar transformer pasai nak nganto kat abangnya…

IMG_7809

daa sampai je sudah at Cititel Midvalley, a hi-tea invitation with our buddy

IMG_7812

tu ha tuh yang jadi pojaaaaaaaaaaan hatiku!

IMG_7817

takutnya nak makan tapi nak makan gak sikit…buat rasa-rasa. Dok rasa mendanya, satay ayam tu aku dok kunyah je selain the oysters pung

IMG_7821

my sweetie buddy,Carol, just came back from UK but by the time this entry is out, she and her husband and baby dah balik semula…so so sad,sekejap jer cutinya.

IMG_7826

 she macam tak pernah beranak je hoi! in fact masa dia pregnant 6 bulan kot, aku jumpa dia pun perut macam takde koooooooo00, untunglah badan senang kuruh nihh

IMG_7829

me nak kurus menghazabbbbbb! eh tak gak, lepas beranak dua aku melidi gak, pas beranakkan Zeeshan tak berapa nak mengurus sangat lerr, 3, 4 bulan ni je baru le boleh lega sikit but pun kena jaga gila. aging oi aging, baju ni pun masa zaman kurus dulu kot, hijau flare skirt ni itu datangnya dari Jakarta mar….

IMG_7835

Eun Hee, buah hati Carol…susah nak dukung si kecik nih, asyiklah tak nak ngan strangers…

IMG_7844

Anis the tokey of mascot and kek!

kot dok tanya sapa buat kek raya akak ke, or Anis Magic Fingers tuh, hah ni ler empunya badan. Congrats Anis on your 2nd pregnancy….

IMG_7866

Kek pun by Anis Magic Fingers

IMG_7872

Proud new mama and daddy – happy birthday sweetie Eun Hee

IMG_7886

Bilalah acik nak visit ko  nak kat Aberdeen tuh

Banyak sangat flights aunty nak kena naik pi jengah ko hahahaha, tunggu yek, one day one time. Insyallah aunty sampai, sesilap ko dah besar panjang kot..

IMG_7893

Eh kebetulan pula kita sedondon ada hijau2 gitu kan RD

IMG_7902

Thanks Carol for inviting me and family, Carol is also known as Diva Darling :)

IMG_7912

oi oi apa main reraba nih oi…

takkan le nak reraba tengah public pung….ada balance kek terkena kat skirt aku kakakakaka….bik ke kak ngah ni makan sesepah sampai skirt ijau haku kena hah

IMG_7927

Ahah Zeeshan pun ada hijau elements. Punyalah lama akhirnya dapat gak dia mula pakai baju tuh, kan aku borong sikit punya banyakkkkkkkkkk dari Hong Kong dulu, HK tau bukan Japan bukan Europe, punya lama dah, tapi aku kan suka beli size besar, at least one year older, so puas hati.

IMG_7929

We tried to have a family potrait, bertiga, but payah betullah….budak kecik tengah naik nih

IMG_7931

since kita dah habis birthday party of Eun Hee, tiba masanya untuk kita explore Midvalley. Aku nak menyopping satu benda asalnya. Dah booked laki aku.

You sure you nak beli satu benda jer? You sure you sure?? 

soalan panas betul heh…nampak benaulah aku ni tak boleh dipercayai untuk beli satu benda je pung. coz aku pun tau i wouldn’t hehehehe

So jom kita do the things yang mak ko suka buat. Shopping.  jom hangpa…

Comment: 12