New Collections and Big Discounts at CIPELA!!!

 

image

Sejak dua menjak ni kan aku kurangkan sikit pangai shopping dan in tight bajet sket disebabkan income-income yang ade kena masukkan ke dalam TM punya fund.

Tapi walaupun tak bershopping tak semestinya kita tak mencuci mata tengok apa yang latest kat market sekarang. Bukannya susah sekarang semua di hujung jari. Betul tak?

image

Aku memang dah ada list or bookmark which sites yang wajib divisit, antaranya sudah semestinya CIPELA Shoes.

Uik rupa-rupanya they had their website enhanced with better browsing and even more friendlier.  Plus a lot of newer collections now.  Ini kena canang satu  kampung heh! That s what I did, benda bagus kena heboh sepealung :)

 

image

 

Koleksi-koleksi yang ada yang membuatkan rasa macam nak batal puasa shopping aku ni seperti Everyday CIPELA, CIPELA Bridal , CIPELA Evening, dan CIPELA Espadrilles. Especially Asmara in Red Satin atas nun, alahai jatuh asmara aku dibuatnya. Elegant and sexy wei!

Ada juga Koleksi A Contemporary Twist on Heritage, those yang fancy with batik design should check out this beautiful collection too.

image

Tapi kalau korang rasa koleksi atas-atas nun elegant ataupun a bit formal sangat, korang patut check out CIPELA Espadrilles yang simple dan sesuai untuk kegunaan yang lebih santai ataupun kegunaan harian.

 

IMG_5574

Me with Red Alis. Love it!

IMG_5615

 

Dan untuk pengetahuan semua, they have started with customization CIPELA Couture, so sekarang they have made ready-made collection at CIPELA Shoes catering for all sort of events. Tak kira la majlis kahwin, akad nikah, dinner dan apa jua la events yang korang nak attend. Kena la ada kasut yang matching dengan event kannn…

Just head to CIPELA Shoes for all your shoes need :)

IMG_5844

Tadaaa, 4 of us with the  CIPELA Espadrilles. Sesuai untuk keluar bersantai-santai

Dan akak ada good news kepada korang semua pembaca redmummy.com ada special diskaun untuk korang semua yey :)

Special for all of your, if you all shop ONLINE you all can get 20% OFF. Tapi make sure key in the below special code, kalau tak, tak dapat la offer ni. GRAB THE CODE NOW!!

Code: redmummy20
Code valid: Dari 26th January sehingga 25th February. Sebulan, so kena la grab cepat-cepat!

Tapi pada yang nak pergi tengok and feel sendiri bolehlah visit their outlet at No 46 Lorong Dataran Wangsa, Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur. Untuk pertanyaan atapun apa enquiries boleh email cs@cipelashoes.com atapun calling-calling this number 013 380 1338

Tapi lebih afdal bookmark dan visit CIPELA / HiDY’s website, their Instagram ataupun their FB Page untuk info lanjut ataupun hanya untuk cuci mata with their latest and beautiful shoe designs.

Comment: 4