Putra Cyber…

IMG_2047

Ini Mak Anjang, my makcik. Yang merah. Yang hijau tu kekandaku, Anya. Mak Ajah ada sebelah aku, ngah longlai tidur. Puasa pun. Earlier tu abang kakak aku angkut pi Viva Mall jap, amik jam loceng (beli situ) tapi tak gak sesiap. As of entry aku up ni pun tak gak sesiap, bukan geti nak tepon. Hantu punya kedai jam. So pastuh kita ke sini, Putrajaya. Beraya. Tetiga askar aku angkut, apaknya takdak, pi kerja.

IMG_2054

The cousins

IMG_2070

Mak Engkau kuning

IMG_2072

IMG_2075

abang kot main hp aku buat panorama…nampaklah tu Mak Ajah tidur tuh

Kat jejiran rumah Mak Anjang aku nih, aku selit sekeping nota untuk one of my readers hiks… lama bebenau ko cuti balik Sarawak yek…naik kepam nota tu dah hahahaaa

IMG_0509

Depa pi main2 kat bawah, kakak hantar gambar si abang dok memanjat pokok. Ko kalau jatuh patah kaki ko, ko siap bang!

IMG_2127

Eh ni la tudung kakak yang aku try and error at the previous post.

Terima kasih atas pujian dan celaan hahahaaa

IMG_2130

Habis beraya 2 rumah, aku terus divert ke Cyberjaya, visit apaknya. For his early dinner. Zeeshan memang sooooooooooooooooo excited bila dari jauh nampak bapaknya

IMG_2135

hah berlarian mendapatkan bapaknya…

IMG_2142

Makan kami kat depan opis bapaknya. Roti canai di hari raya lagi….

Lepas Maghrib, terus aku bawak askar semua balik rumah, there u go our Raya di KL, inilah kemudiannya 3 kali cuti weekends kita tak kuor rumah pastuh, dok mengadap our own open house. Insyallah pasnih cerita tu ler kan, dan muka2 guests yang hadhir.

Happy Weekend kalian, i have few invites for Saturday but not Sunday yet. Ramai orang tak nak buat hari Ahad coz esoknya kerja hehehehe….tapi aku aritu buat gak ler Ahad. selamba kodok gak :)

Comment: 5