Istana Budaya

Sinbad – Muzikal Kanak-Kanak

sebelum korang terleka, sudah korang booking tiket Sinbad Muzikal Kanak-Kanak? ha kang dah abih jangan menyesal, selain bebudak, orang tua pun best gak menonton.

Show Name Muzikal Kanak-Kanak Sinbad
Venue Panggung Sari, Istana Budaya
Show Date 2 Dec 2008 – 13 Dec 2008
Ticket Price RM 20.00, RM 30.00, RM 50.00
Discounts Offer Family Package (For RM 50.00 Tickets Only)

  • 2 Adult + 2 Children (4-12 Years old) RM 160.00

Group Package (For RM 50.00 Tickets Only)

  • 4-8 people Discount 15% (RM 42.00/person)
  • 9 people above Discount 20% (RM 40.00/person)

Group Package (For RM 30.00 Tickets Only)

  • 5 people above Discount 17% (RM 25.00/person)

saya sudah dapat 4 tickets under Family Package…

yihaaaa….

Sinbad…

Comment: 7

Istana Budaya n Anugerah Skrin

semalam petang saya tukar angin dan skip diet hiks…ai makan nasi, asam pedas kembung ngan kari ayam kauuuu! x ckp ngan tuh makan lak ngan cekodok bilis sodapnyaaaaaaa! ai tuko selera ngan kawan2 pi makan kat istana budaya.

murah pun murah, kenyang sedap, kenyang sampai ke malam…

bukannya jauh pun istana budaya ngan klcc, masuk keter drive uturn parking ha amik lauk makan. dapat gak cuci mata tengok pelakon2 teater tp aku x amik gambo lah. my 3 frens first time datang sini makan, sedap jadi depa, lam keter masing2 kenyang x hengat, aku bila nak balik dr istana budaya nih mulalah mata pijar je ngantuk. got office at 140pm terus aku tidur! elok lah tu kan, pas makan tidur!

ni x tau lah group2 abang teater sorang tu ngah jual cincin yang mata2 bulat yang ala2 bapak2 kita pakai tuh, nak suh aku ngamik gambo dedekat mmg melampo korang lah tau. kena gak sepuk ngan helmet abang biru tuh

ai have a smiling mood macam replika roti nih…(my fren in office buat lawak lah ngan roti replika nih, sib baik ms chocho hampir2 nak makan)

sungguh2 pengantin baru ngamik gambo, over photographer than the pengantin. aku tengok si pengantin laki tuh dah siksa nak senyum, ala2 x ikhlas jer. gamaknya penat kot, dahlah buat kat istana budaya, orang dok tengok jer, pastu lak bawah mentari panas, sib baik semlam a bit windy angin sepoi2 jer…nak ujan gitu kan.

anw, sesapa yang dok dekat2 ngan istana budaya pi lah makan kat situ, aku so far mmg x de komplen suka tol ai makan kat situ.

sanggup awak pi makan kat istana budaya kuor dr klcc tuh?

sirman, you kalo dah keje kat klcc nih, you tau lah camne rasa bosannya makan dalam klcc, mesti nak gak kuor dr tower yang hebat dan gah katanya…………

alright by the time you read this entry, aku ngah amik mood cam mat photographer tu lah coz nak pi mencelah kat ASkrin tu kan.

yo ko?

poyo2 je lah akak merah ko…

update gambo terbaru atas ni, that s my new hair do for ASkrin, nak tengok the makeover tak? dari depan x perasan tapi dari belakang, tantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…

nak tengok surely lah kan, ha next entry kay :)

Comment: 42