Istana Budaya

Cuci The Musical…

IMG18339

sick sick sick!

sick lady went out to watch Cuci The Musical….adalah dengan ini saya tidak ada pilihan. petang tu aku dah sihat, petang tu gak ada orang cancel dating ngan ai. bengang giler aku. aku dah booked dia 1 week. sirman sirman, u owe me a lot!!! sebab dah petang sangat, aku carik member yang free.kalo idak Gegirl dah mekak2 mintak ikut, but cannot lor, show ni abih ngam2 midnite.

bertuah lah sapa dapat ngikut kan

korang jangan araplah aku nak amik gambo best2 yer…takde maknanya nak zoom lgpun dok kat atas. itupun tikets yang aku dapat patutnya dok lagiiiiiiiii atas, but dapat pindah ke bawah, 2nd floor.

my fren cant be featured in RM, dapat ujung pipi and bahu ke bahu je bisa kutunjuk.  abih je show ni terus balik, gigil2 makan ubat. demam dah kebah tp itu selsema hish,terseretttttttttt semedang.

IMG18347

the show was damn goooddddddddddd!!!!

patut aku pi tengok dari last week, but i was too packed. semua adik badik ipar duai aku dah pi tengok, aku je yang lemb! kalau tau baik pi tengok awal2. gelak sakan kooo! paling best si AC Mizal and Awie, Adibah Noor too! paklawak tollah Cuci nih. satu lagi yang best adalah costume yang dipakai dek Vanidah.

merahhhhhhhhhhh!!! seriously sume merah, tiap kali dia tukar, merah semedang2 nya ko dia pakai. mak suker jer tengok. and even office yang diorg buat tu pun, sofa set bagai kaler merah. iskk. aku dah terberkenan ngan satu sofa merah lam Cuci tuh. mana ke mau carik. lawoooooooo!!!

i m going to watch Natrah pulak…harap2 ada masa slot lah.

mau pergi sama redmummy? book your tickets pls :)

Comment: 10

A blogger and a mommy’s job…

IMG17648

abih my advertorial job on sabtu, aku terus lari to UKM, sirman had his photoshoot’s class. he finally enrolled himself to apa2 kelas yang ada kat dunia nih lah. mana yang dan sempat boleh sauk, dia pergi. tq ye korang yang bagi tips idea and tempat/web for him lah utk attend class. aku dropped him, and terus ke Istana Budaya.

I hv promised my kids to watch the Gamat theatre, leading by Amy Mastura. They were earlier brought there by my BIL and Khyre, Nana’s husband and son.

IMG17656

the show emm…a bit boring.

pengarahan tak kemas. sometimes aku tak tau apa yang diorang nyanyikan. part budak2 tu berlakon memagnlah seronok but half time anak2 aku dah mula resah. they were so bored, aiyok. so how? lagi setengah jam sebelum show tamat, diorang dah mokak2 ajak balik.

they cannot tahan oredi.

tapi korang mungkin seronok gak tengok show nih. ada jugak pengajaran. ada part kelakar. amy mastura memang fun.  Datin Natasha Hudson berlakon pun best!!! just takde x factor lagi lam teater nih. at one time aku hampir tertidur, udahlah aku memang ngah tak cukup tidur, ngan back to back sana sini.

sian anak2 aku….

IMG17651

before kami balik, we took our tea, tea kol 5 ptg katanya! eh tollah kan. oh itu wanita adalah sedarah sedaging sama ku. She is my only youngest sister. Dia ngah on the phone sama mak kami, aku terpaksa keluar dari dewan teater kejap coz nak check sms and buat phone call to Sirman.

IMG17660

wah Boss

pakai necktie, ada meeting kat Istana Budaya ek boss?

IMG17661

emm, sedapnya Boss makan, Boss bernecktie itam putih yang diikat oleh Neneknya, pandai udah makan pakai tangan. at the age of 8 years finally! malu aku tau anak aku ni tak geti makan pakai tangan bila pi umah orang. masalahnya dia ni kalau dulu makan pakai tangan, abih bersepah2 nasi kuor dari pinggan.

so tu yang dia selesa ngan sudu garpu semedang. tp sampai bila. kita orang melayu mar…PARENTING TIPS TODAY: jangan give up untuk mengajar anak melakukan sesuatu yang menjadi budaya kita.

IMG17662

emm…Encik Boss sama assistant Cik Gegirl yerr…

cute je bebudak nih makan kelaparan. Udahlah sejuk lam theatre hall, aku lupa nak pesankan bawak shawl or baju sejuk depa. sian gegirl, berpeluk ngan maknya dok menahan sejuk.

well, kami makan lelaju kat cafe IB nih, coz Sirman belum bagi green light lagi to fetch him. Kira nasib baik lah sangat tpt Sirman course tuh near by betul dengan IB.

IMG17663

jemput je Sirman, he asked me to drive. He s damn sleepy. He got back from work only at 630am of Saturday, he woke up to send Abang to tuition, n jemput aku utk pi cover event. he had to follow coz he is the photographer. Then after 4 hours, he sambung pi kelas shooting for another 3 hours.

n now u can imagine how tired and sleep lah dia kan.

IMG17670

yes aku memang driving masa nih tp ketar2 gak nak amik gambo dengan tangan kiriku. Gegirl menemani bapaknya tidur, dia bukannya boleh tidur lena sangat pun coz aku hanya tau jalan 3 suku sahaja. lagi suku Sirman kena guide kan. we were like 1 jam setengah lambat from our gathering aka meeting.

what to do, aku dah bagi heads up kat the other party aku memang back to back penuh ari sabtu.

IMG17671

macamana saya boleh lari sana sini kulu kilir

pi buat blog job

layan kerenah anak2

layan suami

heheheheh

eh suami pun terpaksa layan saya ikut saya pi cover event. ater, he s the photographer, aku tak geti lah amik gambo pakai camera godang dia tuh.

so camne saya leh kuat semangat coz we are the Red Family. kami satu team. lgpun anak2 dah memang tau maknya ada blog fofular.

IMG17677

Encik Boss dok sebelah mommy, betul2 ala boss. budak umur 8 taun to be ni sangatlah beria tengok jalan, dia memang suka dok depan. wpun kadang2 dok seligi bergaduh ngan adik sapa yang nak dok depan belakang kan…tp Abang akan menang.

Rasanya abang ni sangat cepatlah pulak tingginya. ada gak satu ari dia darjah bape, dah cantas ketinggian mak nya.

IMG17702

couple kat belakang masih buat drama hari sabtu.

actually bila dalam keadaan gini, aku dah siap mini travel bag lam bonet. coz seharian suntuk aku kuor, baju anak2 pun aku siapkan. la ni musim raya, baju kurung pun aku ada sumbat jugak lam bag. ada few open houses yang dok terkepit2 jemput, tp aku tak bisa menjejak.

Sudah kuhantar mohon maaf pada kamu ye sumer yang anto jemputan.

IMG17706

tapi kemudian Encik Boss yang menemaniku driving, akhirnya lena dibuai mimpi. He s quite tired gak. pagi2 nya ada tuition, which was his first tuition class after he was confirmed H1N1 dulu. pastu break 2 minggu kan, pastu cuti raya, tu yang tetiba letih tol budak nih.

actually aku pun mengantuk gak, tp sib baik jalan jem sket2 jer. kalo jam ala weekdays, mau aku terpisap2 ngantuk tahan mata.

So anw, it was a very packed Saturday.

But i enjoy every single moment of it, with my blogging life, my family yang anak2 ku kadang2 membesar ikut sama di dalam keter hikss…

well…follow Project Alpha kalau mahu tahu lagi belakang tabir redmummy.com :)

Comment: 12

Kembara Seniman – Jamal Abdillah

IMG15510

hey

saya pi tengok Jamal Abdillah – Kembara Seniman sama ini lelaki, Sirman…half an hour after my blog job was canceled utk malamnya, ai got 2 tickets for Jamal Abdillah. aku ingat dapat 4 bolehlah bawak kaum kerabat cam korang kan, tp kekdahnya dpt 2 jer.

bila dpt 2 nak tak nak Sirman has to followwwwwwwwwwwwww me.

he sampai dulu IB, baru aku  hahaha ater ai bukan jauh pun dr klcc to IB tp saje kuor lambat mls aku nak bersidai sorang2 kat IB tu kalo laki den lambat kang..

IMG15513

we had our dinner di IB tp malam tuh soup ayam dia kureng aa, sangat masin. lgpun perut aku sengkak masuk sangin. aku makan heavy breakfast wt frens, nasi lemak kerang kauuuuuuuuuuu (ni aku makan sebulan 2 kali) so pastuh ai skipped my lunch num kopi pekat itam semata jer…

terus malamnya jadi sengkak perut…

n Sirman godam nasi aku, amboi tangan  sirman tak dan aku nak amik lauk gambo soup tau…

IMG15516

Fendi is our neighbour waktu dok sama kat Bayu dulu, his wife, not in the picture hahahaha aku tak nak bg muka wife dia masuk blog, was my junior kat school. Fendi is one of the drummers, if korang rajin layan muzik kat astro ke tv3 ke rtm ke or mana2 artist ke sokmo la hangpa nampak dia..

Fendi ko artis kan? aku letak ko lam blog ek

wei aku drummer je lah bukan artis

tp ko ngan Tok Ti fren fren….

IMG15518 IMG15519 IMG15520

hah tepek gambo laki bini

ater ada kawan2 leh tolong ngamikkan gambo kannnnnnnnnnnnnn! we look so very casual kan..baju merah aku tu murah giler, beli kat mango, 16hinggit! alamak, ai m not supposed to tell u my harga2 baju lah, cik arlina marah kay! tp na, yang ni kira halal lah yer…

ada benda mahal kita beli pakai

tp ada benda yang murah kita leh sebut harga

wahhhhh gitu!

IMG15523 IMG15524

abih dah showwwww

macam biasa mar, cannot take photos during the show kan, kang ada lah laser merah menyala2 kat badan pala ko. tak nak aku kena point

show ok bestttttttttttttt!!! jamal x lupa lirik, ada last2 lagu tu dia tak bape hapal tp dimaafkan dia tengok skrin, momantai tp serious sungguh besttttttttttttt!! 1130 malam baru abih kau!

lagu2 dia sume aku hapal nampak nau ler betapa ketuaannya aku mengikut rentak lagu dia, ai told u aku suka lagu lama. ada lagu terbaru dia from his latest album dia nyanyi, blur2 hagham mak tak tauuuuuuuuuuuu…sib baik satu lagu tu je lah dia nyanyi

lain sume lagu lama sangat layannnnnnnnnnnnnnn.

IMG15525

cuma kureng lah penari2 kali ni, yang girls ok, yang lelaki macam tak mantap, x seiring sangat. dancing tak sharp. girls dia cunggggggggggg, wife zul yahya kan dancer IB, cantiknya bininyorrrrrrrrrrrr!

Zul Yahya juga adalah handsome gak (sirman – Zul hensem after u), he was there too that nite, bagus bagi sokongan wife ko. rambut blonde dah ye bang…

ada artis jemputan jamal duet, Erni yang menang Bintang RTM taun nih, umur 17 taun, lawa rambut ko dik. ko panggil jamal abang. panggil ler Uncle…baru lah ada sket pangkat. sah2 beza korang haaaaaa…do your maths lah yek.

Tok Ti datang gak tengok, ngan 2 anak tirinya and Datuk K. dapat aku tengok dia dari depan jer lah, ater mak merah nya seats very the depannnnnnnnnnnnnnnnn hamik, Tok Ti cung! oh siti…

Ahmad Nawab pun ado gak, tu side2 dok kat seats VIP yor.

IMG15530

Takpe sirman, nnt ai dah naik lagi n lagi, ai pulak IB jemput dok kat VIP seats tu yer…do you know that ai m aiming to be emm…

ok this is bout Jamal’s entry so tak yah lah elaborate sangat pasal my mission ke bagai. boring korang kang…

IMG15532

IMG15533 IMG15534

IMG15535

2 songs were dedicated for his late dad….Jamal sangat mengkagumi dan mengangungkan arwah. Alfatihah to his dad yer…naik sebak gak bila dengo dia nyanyi lagu tuh

tp sebak ku tak menjadi

alo redmummy, jangan nak buat bintang airmata lak lam IB ni

sirman nih!! ngaco potong stim aku tol!

so korang

kalo nak pi kalo lom beli tickets, sergah jerrrrrr IB. show sampai ahad nih. pasnih show Tun Razak pulak, tu aku kena pass coz my blog job is full till first week of puasa.apa lagik aku nak review nih…

Jamal – ko nyanyi mmg sedap, aku bukan tak suka ko, tp aku tak minat. aku yang dok menyanyi sorang2 ikut ko nyanyi tuh, ko tak kenal aku, tp meh aku cakap, dari apa yang aku tulis nih,akan beri impact jugak to my readers. so, good luck to you! Ai really love your song jamal! sangat evergreen…..

IMG15536

azuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

**napa kak ogy kita tarik diri dr ngarah show ni ek?

Comment: 7

Drama Jalan Tun Razak…

IMG14701

sedap giler dinner kat Istana Budaya!

enggak kenapalah kan, aku giler tol suka makan kat IB nih….dapat pulak segala kolestrol kalori complete lauk depa..emm bedal! bedal ko bedal….aku ngah cuti SIY la nih, bulan depan sambung balik SIY, so la ni ha makan makan tak hengat…

IMG14702

dan dia paksa aku main emm bola via ipod nya nih

at first aku tak nak main, tp bila dah main sekali wahhhhhhhh! geram nih.

yang sonoknya the last game aku menang 11-10! huhuuu…mata penentuan yang buat sirman kalah weiii suker! dah menang baru aku tak nak main hahahah kang kalah pulak…

IMG14704

oh ye, saya adalah mendapat ticket lagi untuk The Merchants Of Bollywood

ai offered few frens, but depa clashed ngan memacam so since dah lama aku tak tenet ngan Sirman, muka tak paksa rela dia tuh, temankanlah jugak mem nya ni ha…anak2 tak tau makpak pi layan teater seii, mana leh bilang, kang kena kaco setiap 10min!

kan aku dah cakap aku nakkkkkkkk sangat tengok lagi show nih, alhamdulillah dapat jugak. seat VIP yang aku duduk arituh, aku  nampak Puan Sri Asbi pulak yang duduk, so aku dok belakang dia, best sama gak view…senang aku lari kuor coz sejuk2 tetiba plak nak wiwi semedang! grrrr!

IMG14703

A fren tak dapat ngikut wpun terliur2 nak ikut

n aku belikan lah dia tshirt and buku The Merchants of Bollywood tuh..hope u like lah ye Sha, akak amik ko size L, lantak…! leh tuko2 pakai ngan laki ko hikss…

went back home  waktu break coz aku dpt sms yang gegirl nangis nak tidur ngan mom and dad…ater biasalah kan anak kalo dah biasa tidur bawah tiak makpak, bila makpak balik lambat sket mulalah meracau2. sok korang dah besau makpak ko pulak meracau tunggu korang balik umah…

IMG14706

n good news pulak…sirman kan follow aku dari belakang, he was from his work mar to IB..

boleh kat jalan tun razak tu aku tak sempat nak ngelak lobang besau. lobang baru tu kak. ari2 aku jalan situ takdak lobang, dan dan malam semalam ada lobang papppppppppppp, berbunyik tyre aku cam nak pecah meletup. tetengah jalan tun razak tu gak aku berenti!

lantak! kata laki kat belakang follow sama with his car kan!

IMG14707IMG14708

he asked me to stop kat Shell and dia terus pam kan keempat2 tayar aku, main pam jer tau pakcik nih.orang dah kata pi tukarkan tayar aku yang 2 tu hah, tayar aku tak nak tunggu ari ahad kau!

Merah, lain kali jangan ler awak berenti tetengah jalan tun razak tuh…marah orang belakang

eh belakang saya awak, lantaklah nak marah pun, dah bunyik cam meletup tayar saya, kena lah berenti!

IMG14712

IMG14713

kerna waktu aku langgar lobang dalam tu

sirman gosok2 tengok kan betul, ada paku cinonit sudah duk kat tayar depan aku grrrrrrrrrrr! semuanya nak jadi cite kan….sib baik le sama ngan sirman. so dia suh drive slow2 cam siput balik umah, carik kedai tayar yang apek aritu cakap kan lah…

pusing2 tutup!

eh btw, aku tak geti pam tayar kay, walau sudah beribu kali sirman ajar, aku tak nak belajar. coz perlukah aku bilang alasan2 yang sama…heheheheh

IMG14714

but dah rezeki, depan QBistro ada kedai tayar besau bukak lagi wpun dah kol 10 malam…hapa lagik, dedua tayar botak tukar, yang paku tu cabut patch kan balik n pindah yang lama ke belakang. lagi 2 tayar tu bulan2 depan lah…leh pakai lagi. yang penting the first 2 botak tu dahulukan.

sini murah lagi, RM165 per tyre dia caj, murah le kan kan kan..murah 10 inggitlah for 2 tyres.

sejam tunggu apek tu buatkan tayar kami melanguk kat QB num teh tarik and buat sale via ipod and berry. hater…masing2 takdak laptop, aku kena kejar masa, sirman pun dah kedaung sampai dia overlooked  bila PAC adalah lebih permintaan dari barang kawalan kau!

well that s bout it

arini aku rombak barang Victoria’s Secret! ha kumpul2 duit yer

next week sale penuh VS!!!

oh pasal tayar lah aku ketiduran at 2am malam tadi…ater dah balik lambat puppap bagai, entries nak kena disiapkan…rasa nak amik cuti jer. tp aku ada permanent job, bilakah aku bisa berenti untuk concentrate dengan blogging line sahaja…

bila bila bila..???

kalo aku berenti keje, aku nak cite apa kat korang

aku dah takdak klcc

aku dah x leh nak soping hebat

tp boleh buat sale hebat but tak semua orang nak soping online ari2 kan…

eh ok ni cite tayar

so aku dah ada 2 tayar baru yeyyyyyyyyyyyyyy! hahahahaaaaaa

entry ni buat aku sasau aaa…

Comment: 9

The Merchants Of Bollywood

IMG14317

my passenger :)

her name is Gegirl

dari klcc pulang ke BTR

patah semula redah kl, hala ke Istana Budaya

semata2 untuk anak bongsu saya….

IMG14318

baju sejuk merahnya ni cantik…tp berbulan2 lupa nak pakai

ai bought it kat jakarta, during my first trip dulu,bukan the 2nd trip, lupa tol nak sarungkan…

IMG14319

btw gegirl sangat excited coz dapat mengular ngan mak berduaan sahajor

dia siapkan homework on time

dia mandi at 5pm

dia susun buku memolek

by the time aku sampai umah mak aku,dia dah all set

wuiiii

IMG14320

IMG14322

mummy kita nak pi tengok orang menari2 kan mummy?

makan abihkan baru leh tengok dancing

IMG14327

Kamis malam saya berduaan dengan dak kecik nih, menonton Teater Musical The Merchants of Bollywood..

the moment aku tengok teaser nih lam newspaper

dah budget nak sangat menontonnya

kalo yang joget2 ni menari ke aku mmg suka tengok

lgpun gegirl’s fav jugak

IMG14330

satu2nya gambo yang aku ada

coz dia nak amik full size from top to toe ibunya

itupun ke main jauh dia suh aku berdiri ke belakang…

IMG14331dan kemudiannya dia bosan

n menjadilah dia primadona di pentas luar IB

itu aksi untuk menjadi penari bollywood

IMG14332

aksi ini untuk melambai peminat2 bollywood…

IMG14333

sblm beraksi di pentas, kita kena exercise dulu

pusing pala kiri kanan atas bawah…

IMG14334

tunduk badan atas bawah atas bawah….

IMG14335

depa kan tangan ke atas

jangan pedulik dengan orang2 yang melihat kita

kerana kita adalah little diva

IMG14338

buat aksi gimnastik jugak kalau awak boleh melipat badan

sebab saya adalah bosan menunggu waktu masuk pentas…

IMG14339

kekalkan momentum…

biarkan kita dengan dunia kita sendiri….

IMG14341IMG14340

cari ruang yang luas…

biarkan kita bebas…sebebas burung di angkasa…

IMG14342

dan kemudian akan ada budak lelaki yang turut sama nak menayangkan aksi breakdancenya di IB jugak…

amboiiiiii!

gegirl bersilat lipat badan, ko pun nak buat breakdance gak yer

IMG14343

teruskan lagi lipatan kita

biak pi ngan budak boy tu

IMG14344

at least dah berpanaslah sikit kan badan kita

aternya dok nunggu lama nau kat tetengah carpet nih

mana ke ‘mak andak aku nih’

IMG14346

oh begini juga yer tarian bollywood

saya pakai shawl mak saya coz saya tak bawak baju banyak

ater bollywood satu lagu kan 10 pasang baju bertukar!

IMG14347 IMG14348

pas dah penat, dok tetepi diam2, amik air suam gokgokgokkkk

bilalah aku leh masuk panggung nihhh

IMG14354

we have a very nice view

ni waktu rehat, separuh pertama

syok wooo

mula2 je aku kira bape lai baju depa bertukar

pastuh aku dah lost track

musical ni ada lagu rancak, ada lg slow, ada lagu ketuhanan indian diorg

tp best aaa part2 lagu hindustan yang famous tuh

ada lagu yang Amitabh Bachan nyanyi…ya syabas syabas ariaaaa ya syabas syabassssss…hahahahah aku pun ikut sibuk joget sama tauuu

IMG14355

oh gambar yang ‘mak andak’ amikkan…

apa aku nak review ek

depa nya musical ni cakap omputih

bukan industan ke

ada lah dia ckp ala2, babujiiiiiiiiiiiiii

babuji tu atuk kan..

baiyahh takdak…

IMG14356

macam magic je gegirl weih

tu dia nagh menari rap ala industan

waktu rehat

masa show ni dia berjaga utk full time masa pertama, tp masuk separuh ms kedua, half way dia tidur…ater dah lepas waktu tidur dia kan, tu pasalnya.

IMG14359IMG14358

show ni sampai 26hb…

a bit from IB’s web:

Tajuk: The Merchants Of Bollywood

Kategori    :     Teater
Tempat     :     Panggung Sari
Tarikh     :     14 – 26 Julai 2009
Sinopsis     :     Sebuah muzikal karya dan arahan Toby Gough sementara gerak tarinya direka oleh Vibhavi Merchant, diilhamkan dari filem Hindi yang penuh aksi, emosi dan sungguh menghiburkan. Muzikal selama 100 minit ini merangkumi satu perjalanan muzik, tarian dan senema India yang telah menjangkau 100 tahun usianya.

IMG14360

was told penari2 pelakon nih ada yang dari negara India, Nepal n satu lgi dari mana tah. tp penari utama lelaki dan perempuannya adalah dari Greek. but aku suspect yang lelaki je lah dr Greek  coz yang pompuan tu adalah sket muka Indian.

but show ai tell uuuuuu

fantastic!

diorg nya menari tarian wuii semua diorg amik kira

dari jari kaki, mata, jari tangan, bahu, pusat, perut, kepala..rambut

halahai

perfecto laa. ni tongkat ali kena godam banyak woo bagi energy kuat menari gini

IMG14362

and bukanlah bollywood kalo satu lagu takde bertukar2 baju

costume diorg fuiyooooooo, kalo ada 12 warna kat kaler pencil sekolah anak kita tu, depa aku rasa pakai lebih 20 kaler utk show ni jer. berwarna warni! merah dia cantik….

n wpun depa ni foreigners, ai guess IB dah bagi guideline utk perform di sini, tak boleh sembarangan seksiseksa, so wpun semua nampak pusat tp depa pakai the skin punya baju tu lah.

but best tollah diorg nya tertonggek2  tuh..ahhahahaha

mat salleh yang nonton ke main hebat bergelek sama

aku sokmo rasa, banyak2 tarian dunia, indian punya tarianlah paling best. baik yang traditional mahupun the hindustan tuh…coz diorg nya lengkok badan, pusat pungkok tu abih diorg gunakan…alis mata lagik, suka lah!!

IMG14351

harga ticket sila pi googel sendiri yer..these ppl diorg baru je performed kat London, a day of the preview show kat IB baru depa sampai msia..

ligat woo dancing depa

from 5 star aku bagi 5.5 star…extra .5 coz dek kerana show ni, gegirl ketiduran yang part2 last, aku kena dukung anak aku ke parking

sket punya jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..

takde pun abang2 yang gagah perkasa nak tlg aku kendongkan anak aku, dah tau kemampuan aku masa tu dok terbongkok2 mendukung anak2. huii…

takpelah anak sendiri, pasni kalo dia tertidur lg ko kena bangun lah gegirl, mak patah pinggang lenguh bahu mendukung ko…

sib baik show tu best! bestbestbesttttttttttttttttt!!

nak tengok lagi ar….**pak host, pelakon utama lelaki itu, yang asalnya dari Greek, wajahnya seperti kamu loh!*

Comment: 13