I m in Style for the Number76Style!

Apr 20, 2013 | Rayban kepakkkk by redmummydotcom on Keek.com

Apr 20, 2013 | Sejam awal seiiii by redmummydotcom on Keek.com

 

memula kena tengok Keek aku ngomel2 sebelum buat rambut nih. mananya meeting kat KLCC, seblum tu rushed pi lunch ngan RD and RB, sempat RB kepakkan Rayban hitam maknya! tunggu anak2 habis tuition class dan terus lansung ke Midvalley tapi tersampai awal sejam, coz traffic was so nice that Saturday. Usually kalau Sabtu sangatlah huru-hara jemnya kay. Dan duduklah 30min dalam kereta dalam parking tu coz nak menunggukan waktu appointment, malas nak jenjalan kat Midvalley tuh, dok spending jer, ada gak nyopping lagik some more aku kena charging my iphone, battery dah almost dead.

sengsaranya tunggu dalam kereta 30min tu, aku rasa ada ler lebih 15 biji kereta berenti depan aku nakkan parking slot yang aku parked tu coz depa ingat kita ni nak kuor, kena ler aku bagi signal NO NO sesajerrr

IMG_2756

So i m at the Number76Style already!

IMG_2757

Did the rebonding and treatment jer

IMG_2772

Nak buat curly dah tak minat, lagipun aku dah ada curler besau2 godang memacam sizes so memang takde nyalah nak buat permanent curly anymore….kot?

IMG_2787

That s my personal hairstylist – Steve, mematik aku ingatkan dia ni Japanase coz Number76Style owns by Mr Hama, Japanase.

IMG_2799

Steve 2 assistants helped me with the hair do, yada yada dong deng!

Apr 20, 2013 | #number76style first wrap by redmummydotcom on Keek.com

one of the hair projects

IMG_2821

in between i read the magazines

kena snap nih for tips akan datang, boleh share with you guys too

IMG_2827

tips ni pun kena buat jugak, glittery eyes yang betul, kena basahkan yer dulu brush sbelum tempek the silver eyeshadow. hemm..tak tau? ai pun baru tau…hahahaha

IMG_2837

rambut aku memang panjang dah cuma masalahnya yang layer depan tak nampak panjang, belakang yang obvious panjangnya. depan tepi asyik kena cantas jerrrr

IMG_2853

TQ for your magic hands Steve! dia potong rambut memang ada style giler, check out keek bawah nih

Apr 20, 2013 | #number76style memang stylooo by redmummydotcom on Keek.com

Apr 20, 2013 | #number76style by Steve homanghai hensem steve nih! by redmummydotcom on Keek.com

 

IMG_2877

LIKE their Facebook

Visit their web, get to know the details.

Finally, call and get your appointment done, either in KL or in Tokyo :)

NALU Hair Salon:
B1, 4-9-2, Jingu-mae, Shibuya, Tokyo
TEL: +81 3 5786 1642
EMAIL: salon@nalu-style.com

NALU Cafe OMOTESANDO:
1F, 4-9-2, Jingu-mae, Shibuya, Tokyo
TEL: +81 3 5786 1781
EMAIL: cafe@nalu-style.com

number76 Mont’ Kiara:
ADDRESS:E-0G-02, Block E, Plaza Mont’ Kiara, 2 Jalan Kiara, Mont’ Kiara 50480 Kuala Lumpur
TEL: +603 6203 5111/4111
EMAIL: info@76style.com
STORE HOURS: 9:30 – 19:00 (Closed on Monday)

number76 Bangsar:
ADDRESS:shop 9 & 10, No. 39-2, Level 2, Jalan Telawi 3, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur
TEL: +603 2284 0076
EMAIL: info@76style.com
STORE HOURS: 10:30 – 19:30 (Closed on Monday)

number76 Mid Valley:
ADDRESS:A-G-2, Ground Floor, North Point, Mid Valley CIty, No.1 Medan Syed Putra Utra 59200 Kuala Lumpur
TEL: +603 2287 0661/0662
EMAIL: info@76style.com
STORE HOURS: 10:30 – 19:30 (Closed on Monday)

 

I did my hair at the Midvalley, Steve will surely assist you, or even other hairstylists! Love the service so much!

 

Comment: 8