Tanda cinta…

2702200851101.jpg

 

brother ni pangkat adik ngan aku ye…dia ngah sibuk tengok aku nye new laptop bila aku kantoi leher dia..

 

terus pelan2 aku snap gambo tanpa dia sedari pakai zoom babe baru clear! tp sejak dia dah pandai baca blog aku, x bley la aku tempek gambar dia hahhahahahaa, but he s one of the mangsa necktie ku. i blog this entry with his permission wokey…

 

dia cakap lantaklah org nak kutuk dia ada tanda itu di leher, dah tentu ngan bini sendiri, dah tentu halal, dah tentu sedap…. aduisss, kena cencored, x leh lelebih tulih kat sini, kang aku buat entry berpassword lagi… he s a husband and a father btw.

 

:)

 

kalo yang belum kawin dok tunjuk2 LB ni, bangga sangat lah tu, kot ye pun dok serumah tido sebantal, bertanda LB, perlu ke nak tunjuk kat orang – eksyen le tu kan, showing off gitu. aku gelak jer lah ye..sendiri tst. pada yang dah kawin bolehlah bercerita kat sini sapa yang korang penah kantoi bertanda2 gini atau ko pun x kisah cam member aku ni.

 

 

Comment: 17