Light Blue Dolce & Gabbana…

another present came in a day before my birthday.. :)

bila aku tengok je black riben ni, hemm…adakah isinya spt yang diagak?

My fav perfumeeeee~~~!!! i used to have Light blue D & G few years ago. sampai skang terngiang2 dek baunya yang sedap itu. When 2 frens tanya what kind of perfumes do i want. aku lupa lak namanya. aku dok cakap Paco Rabbane hiks :)

Yes bila aku nye kepala mental dah ingat semula, oh it s actually D&G, Light Blue for Women. sedap tau bau dia, sedap sesangat…antara fav perfumes saya. it comes together wt D&G’s body wash and D&G’s miniature.

Terima kasih ye kawan-kawan…ada 2 orang kawan yang berkongsi membeli hadiah ini…mereka bukan dari rakan sekerja saya, mereka dari dunia luar, mereka sentiasa saya temui bila saya perlukan shoulder to cry on. mereka tidak pernah saya tonjolkan di dalam blog, mereka berhak mendapat kebebasan, supaya lalats tidak mengacau hidup mereka.

Terima kasih geng, next year ai nak yang lain ek :P matiklah kena maki ngan depa pas ni.

Oh dah habis ke hadiah yang ai dapat a day before my birthday? …..

sesabo sket yer, cam biasa, insyallah sentiasa ada entry utk kamu.

Comment: 8