Cucuk Sanggul from Axxezz…

kalo kat opis kan, kalo ngah runsing2 panas petang specially kalo pas lunch tu aku mmg suka menyanggul nyonya…sangat selesa. tp janganlah pakai sepit ketip cam 2 merah ni, ni hanya bila keadaan terdesak, pakai lam umah ke pi pasar ke sesuai la yer…

2 red clips ni aku pakai bila dah takde getah or cucuk sanggul. at home aku suka pakai ni lagi…cucuk sanggul meant for official occasion (ni pada aku x yahlah korang nak bergaduh perang lak pasal sepit aku ye)

kalo kemas2 lagi mesti cantik

ujung jarum cucuk sanggul tu supposedly not to be like that, kena sorok jarumnya di dalam alur rambut.

oh masa ni kan, Ms Informer pun ada kat sini, tp berpegang pada janji saya x kan kuorkan gambar wajahnya…but orangnya sangat cantik. she was wearing nice pink kurung, rugi x blogkan tau…harus the pinkish ladies out there makan hati 😛

you want to look selebet, make sure the selebet is in style lah… 🙂

no red colour, ni cucuk sanggul paling murah aku dpt kat situ, even the price goes down till 70%, selected items sahaja, yang ni ai dpt 20% disc.

butterfly di sanggulku…

Comment: 6