Red active kids…

dalam gambar, budak2 ni macam senang je nak dijaga….

anak2 kami, dah tentulah kami tau pangai depa 2 kan…

ni 2 dok gelumang, sampai accident bibir adiknya, pastu cembeng2 mengadu

dalam CnK depa buat kenduri pusing dalam tu, woiii hai!

dalam Elle, depa main nyorok2 balik kain baju (hangpa nampak kaki gegirl kat mana tuh)

boleh nampak tangga tinggi Pavillion ni dedua jakun nak panjat..tertonggeng2 gegirl :)

nanti mak bawak korang pi Batu Caves ye..kot le teringin benor nak excercise kan..

cam biasaklah..ni aku sorang2 ngan depa ni coz sirman pi redeem voucher Parkson

sekali abang nampak ‘mommy, dia tulih sini Do Not Sit lah’

dahtu korang main sit2 panjat2 lagi napanya…

being little diva, mintak dukung jer mestilah dapat

n gambo ni kalau aku x publish, surely korang ingat wah kelas mak merah maintain jer shopping rilek ngan anak2, ha mik ko rilek korang. x de kerusi, dok atas karpet pun jadik lah ye!

anak2 saya memang sangat super active specially abang. abang tu korang x tau tiap kali aku masuk kedai kasut, kedai baju, baik baju aku mahupun baju dia, berbulu benor dia. dia dok tanya ‘dah kol 7 blom, lambat lagi ke nak bukak puasa, kat mana kedai toys ni, asik kedai baju je’

masa bersoping ni abang kan puasa, so dia agak lembik lah, but at certain places kemain aura darah active dia menaik, specially kat kedai toys. he couldnt be bothered with all the bajus raya bagai, gegirl tu adalah jugak rasa hati nak pilih baju tu ini kan, tapi nasib baiklah kami soping hanya few pcs jer. kalaulah kami x beli kain baju raya kat bkk aritu, mau pening jugak ngan budak2 ni ha…

ya udah, khatam dah carik barang raya…pasni aku nak bawak abah aku lak.

Comment: 16