Parkson Promotion…

terus aku jadi duta Parkson lepas orang MOM Parkson Pavillion - Fraimee bagi komen hahahahahhaaha! well ai had to go to Parkson KLCC la this time, aku kan ada itu cash voucher Parkson….ngehngehngeh. kita naik kids floor first…

pandai tau parkson klcc ni, naik2 escalator je depa letak berderet kain baju kurung bebudak. harga yang aku perasan lam RM90 and above (ada 20% diskaun) and size dari umur 4 taun (size cik gegirl tu ye) sampai bape taun saya tak tau..tapi banyak sizes lah

ada kaler pink itam ijau

ada merah oren ijau

ada biru kuning n so many other colours lah ye…

wah ada merah menyala!!!

aku dah amik yang depan sekali tuh for gegirl, dah sampai nak bayau ni tp bila aku pikir balik (bila masa budak ni pakai, yang taun lepas pun boleh pakai lagi, bazir lah…baik beli kain kurung maknya)

so ai letak lah balik. tp kalau Parkson nak bagi ai satu lai merah yang size 4 tuh, ai terima ngan kenyit2 mata ;)

ini lak longchamp yang femes emes itu ye, yang selama ni aku pakai (matiklah sejak balik dr bkk aku x tuko2 lg hbag) sebab sangat comfy. dahlah tu mahal kan, haruslah aku pakai ari2, x kira bape lama lantak lah….beg gua mar…

well, longchamp ni ada jual kat Parkson gak ye, klcc’s outlet ada kompem ni ha aku tempek2 kan. tp mahal a bit lah compared the one yang ai beli kat airport bangkok. mbe coz mine is duty free.

the same size as mine, kat Parkson ni depa jual at RM390 , yang beso sket lak around RM490…

actually aku nak amik lagi gambo longchamp tu, tapi budak promoter tu dok mengekor je bontot akak merah nya so x jadi lah nak snap. silap2 ‘akak no camera photos pls’

ai ngadu kat fraimee kang. wah muntah…!

beli lah…kalo kaya sket lagi, kalo Parkson nak bagi ai voucher, ai nak beli hok gambar merah yang abang promoter tu pegang. that one ada holder utk shoulder, RM490. wah kelas ko parkson suka2 nak bagi ai akak merah kan…eh aku kadang2 cakap bawak masin. korang lupa camne aku promote Eclipse a bit and ai got sthing from them too..

Boss parkson, contact me kat alompakagogo@yahoo.com tau..tapi janganlah nak anto surat saman pasal ai amik gambo lam Parkson. Tolong menolong mar…. muahss sket yer. kata nak raya….kasi my readers senang keje sket soping kat parkson.

Comment: 10