New Keyboard From Dell…

remember ai got my new set of PC from Dell on 28 August 2008, the day that akak ko ni terbang to Bangkok with Sirman.

So sebelum korang layan entry ni, korang kena baca dulu entry Sirman YANG INI. baru korang leh paham ngan entry kibod akak nih hokeyyy.

So lepas kuor blog Sirman itu kes, sirman buat official report kat Dell…tadaaaa…………Dell anto the new set of kibod.

yang lama ngan yang baru. yang lama tu pun usianya alahai 2 bulan lebih kan…

aku tengok sama je pattern bunyik jenisnya, apa yang quiet nya weih?

which means, memang kibod ni khas mainly for sirman, but not meant for me…

Ngomelan Sirman yang menyebabkan Dell menghantar a new kibod :)

the PC itself so far so good BUT is this what you call “quiet” keyboard!!??? i don’t think so!!! i’m having a very hard time to sleep whenever my wife start typing ketuk ketak ketuk ketak… i think i should move the PC out from the bedroom!

p/s: that was my wife typing at 100wpm, or probably this keyboard is meant for people like me who type 20wpm :P

ingatkan Dell nak ganti ngan laptop rupanya ngan kibod gak hikss…

over lak mak merah :)

Esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya esok raya —–> ni aku type yer bukan copy paste nak tunjukkan bisingnya kibod baru nih huhuuuuu :)   kalo nak dengo bisingnya idak, ha pi blog sirman, dia ada letak video bising ini kibod.

Comment: 13