Purple is everywhere…

Datin Seri Ungu is wearing purple, this is a paparazzi snap so you korang ingat aku berani nak ngamik gambo dia directly. hangpa kena bersyukur ado gak cilok2 aku yang nak ngamik for u tau.

anw, this entry is all bout purple for Wednesday!! what a day coz ai saw and met lots of purple…warna kegemaranku jua….

purple heel from eclipse

pun purple gak tapi x clear lak bila kuor shot kat sinih

from mango

mango too

mango

ai really need to snap photos lam La Senza..so what ai did, aku lari masuk snap gambo and lari cecepat kuor hiks…so bra and spentot purple for you!

ai think ai used to have reader yang keje kat La senza klcc ni dulu but not sure dia keje lagik idak, adik kalo nampak ada awek merah kelam kabut amik gambo tuh – itu bukan saya :P

n guess what, gegirl pun ada lipstick purple! on the same nite of Wed, she showed me her Dolly make up set, in purpleee….ngeh ngeh ngeh!

last purple pose (the lipstick lah) for you…

so purple day..kalo purplemummy.com nak panggil apa ek? kak ple, kak pur, kak purp kak ung kak ngu?…..

ai m glad that ai love red…and ai m glad that my readers and frens love me via kak red :)

Comment: 27