Ai Lupa.. :)

mintak mahap lah yer, teman dok sakan layan psp, sampai lupa rupanya aku x auto publishkan entry2 aku hikss…..last published was at 4pm patutnya at 7pm ada satu lagik but mak merah ketiduran dan kelayanan sama Red PSP, gilo tol aku main menatang tuh…

on saturday petang, we went to Dengkil, punyalah jauh halahai…tapi saya x rasa pun jauh kerana saya sibuk ngan dunia PSPku huhuuuu, berbulu je anak2 bila mak nya dah kemaruk main PSP tp aku hanya minat ngan main satu game tu je lah GTA tuh

sirman’s fren, aka tuan rumah

the mrs of tuan rumah, chinese kadazan, apparently she reads my red blog :)

we also have a baby but bukanlah anak tuan rumah, anak dari kawan sirman…gegirl suh bawak balik, amboi banyak ko nye songeh nak main angkut kidnap anak orang bawak balik

abang is so baik budi pekerti bila dok diam2 dalam umah pasalnya dia ada PSP, aterr dalam keter asik mak nya jer yang konker kan.

back home, kami lalu tempat jin bertendang, sirman’s office, babai lalu jor..kuasa nak singgah. so that s our petang saturday. siang nya aku ketiduran, syokkkkkknya tidur qada, sirman and abang went to ttdi. gegirl main2 wt her aunty fifin kemas tu kemas nih. bukan takat main masak2 tp PC aku pun digodamnya, something is wrong wtt my screen ada lah tu tangan dia mengusik sana sini.

ahah gitu lah yer, ttp balik umah lam 9pm coz kami pi singgah few places gak, bila aku terus panjat katil abang main PSP hikss..tu yang ai lupa betul ngan my red blog, alah weekend mar, orang ramai cuti bukan ramai orang yang bertenggek kan tu yang aku leka dok galid ngan PSP.

itupun ai have to stop main pasal abang dah membebel kat telinga mak nya, bila nak abih main ni mommy, mommy pergilah buat blog mommy tuh.

gituu….

Comment: 22