Idaman Suri, Langkawi

Project pagi rabu di pekan kuah langkawi ialah untuk membeli pinggan mangkuk …. malam tadi dah surveyed kat Haji Ismail Group dan Ram’s, so pagi ni kita nak tengok apa ada di Idaman Suri ye…

pertamanya bila sampai masuk lam Idaman Suri, aku rasa ‘wah leganya, nikmatnya tempat ni besauuuuuu dari Haji Ismail Group’…tol ye, pala aku sarat pening le ngan Haji Ismail nya kedai tuh, ngan orang ramainya ngan sempit padat…

at least kat Idaman Suri very the teratur luas mata memandang.

Corelle

Corelle

kowang buntang2 la mata sendiri untuk check harganya yer

Porcelien kalo x silap aku lah

Victoria

cantik untuk letak kuih raya, tp kompem lemau

Corning Ware

Corelle

macam tool box jer set sudu garpu kepit ni tau

eh ai ve done my shopping :)

skang mari kita pikir, camne nak campak lam flight balik nih kang?

ni kang sume nak tau apa aku beli, apa aku amik bagai kan….eii sesabo lah, nanti balik kita story mory lagilah yer. btw, staff idaman suri, haji ismail and ram’s sume x berani nak demo campak jatuhkan pinggan mangkuk corelle tu bila aku suruh.

but depa cakap kalo aku pinggan tu jatuh menegak, kompem pecah, tp kalo menyenget x pecah lah, tp kalo dah semedang jatuh kak, memang pecahlah.

tapi kalo dah asik jatuhhhhhhhhhhhhhhhhh jer, ko geti pegang pinggan ke idak? asik nak jatuhkan pinggan je tu ke pehal lah pulok dok?

hiks…

Comment: 25