Thai massage di Cenang, Langkawi

kat Cenang Langkawi, sangat famous gak ngan urut massage thai melayu…pilih je mana satu yang kowang nak

memandangkan kami laki bini dok sakit2 betis jer, sirman ajak pi buat thai massage, just for kaki (teringat massage kat bangkok dulu, sedapppnya)

kids yang meniru buat massage sama…

apa yang si tukang urut tu buat, depa 2 pun tiru sama lah

bising gelak je lebih budak2 nih

best ke idak thai massage nih, emm x best. legakan sket badan tp memang cam malas2 jer tukang urut nih buat…tak mencapai pengawaian mak merah n sirman.

dan cik gegirl menyambuang massage tangan bapaknya…

abang seperti biasa, bosan bosan bosannnn….dah dpt main psp pun laju je ajak balik

thai massage nih ada banyak, tp untuk kedai nih ada 4 cawangan kat situ gak. kami pilih foot massage termasuk urut pala tangan n hempuk sket badan belakang. RM39 per head, so for me and sirman jadi RM78 lam 40 min gitu. kalo lelaki nak pakai tukang urut lelaki pun boleh, macam sirman mintak lelaki kan…

aisay, aku harap korang tak nampak apa yang aku baru ternampak…sapa2 yang ternampak tu, diam2 saja kay. tapi kalo ada boys yang nampak memang lah kowang ni kannnnn…

eh jangan tanya apa2 aku x nak jawab :P

Comment: 16