Potluck’s promotion…

kasihankan tengok mereka nih. kat tulisan itam tuh kan, tulih hanya untuk 1 penumpang sahaja, tp dalam tpt sayur ke belah kiri tu aku x geti nak sebut, ada 3 anak kecil. sorang lg lak tu baby. yang mak nyer pun duduk lam moto tu gaya menyenget, jap2 anak2 dia bangun, yang baby tu dok diam jer…

so bapaknya yg bwk motor tu bawak slow jer…sian je aku tengok.

khasiat tidur lambat bangun lambat so terhegeh2 lah lambat sume kan. sehari 2 nih saya tak yah jadik driver coz sirman ado tugasan di klcc jugak gitu. senanglah kononnya aku kan kan kan., x yah drive leh tidur lam keter.

pasal potluck tuh kan, ai nak citer gak yang benda tu bukan kita buat hari2, pasnih kalo ada pun taun depan insyallah, apa pun bergantung pada korang nya participation gak taun nih.

kalo bebalik alahai muka tu gak, ater kami nih dah cemolot, nak gak kenal ngan orang2 yang tak pernah mai datang mesra alam gitu. wpun namanya redmummy.com’s potluck, tapi ramai gang2 lain pun akan datang sama gak….

sebab ramai bloggers yang tak kira hadhir atau tidak bertanggungjawab buat promotion on the redmummy’s potluck. eh ai cakap t/jwb ek? wah…actually ai nak mintak tlg kawan2 sume buat promotion lam blog you all, kalau u all sudi. kalo x sudi promotekan pun x per, saya x kan meroyan. :)

tapi kalo awak tolong promotekan, wah saya terharunya….nah kucup2 dahi mu ngan lisptick merah ai. gracias! dan x lupa sedikit buah tangan untuk pembaca2 redmummy.com yang hadhir di hari itu nanti.

Comment: 13