Tudung, Sejadah, Kebaya…

img_6047

img_5998

img_6000

img_6008

img_6012

img_6031

img_6011

Comment: 26

Yang enggak ganteng bangat!

img_6063

img_6118

img_6128

img_6143

img_6146

sendiri korang baca

sendiri paham

sendiri buat caption sendiri lor

kan dah bilang…

ngah cuti2 mar……….

Comment: 17

Kasut & Movie…

img06486

arini aku buat entry kasut yang light sket lah…entry2 unik jakarta tu nanti lah aku postkan, ngah mood cuti, orang tarak lah. kasut ni dah penah kuor blog. tp baru sekali 2 aku pakai aku terpaksa anto balik kat Eclipse. hehehehehe aku ni ganas bonar. masa tu aku kat escalator, nak pi eclipse gak lah, sekali aku nye kesasaran tergeselkan heel kanan tuh ke escalator tuh. ya udah, abih the gold bronze kaler tu tercabut kau!

aku tried je luck aku anto balik kat eclipse kot depa leh service balik.

img06485

after almost 2 months ha dah dpt balik, itupun dah seminggu lebih siapnya tp baru ada masa nak amik yday…cantik molek cam baru beli…depa bukak letak balik yang baru. ganas gitu kan.

so kamu

kalo mahu beli kasut

beli yang molek2

kalo ada warranty lagi bagus, dapat tuan kaki yang kuat menjahanam kan kasut cam aku ni, senang pi anto balik n takde le membazir nak membayo. fully subsidized.

btw, korang dah tengok Slumdog Millionaire lom? perkhh…best siot cite tuh. 2 kali aku layan….tapi part yang dia terjun lam lombong taik tu, alohaiiiiiiiiiii, termuntah2 aku dibuatnya. Sesapa yang tak tengok lagik, copek copek, jangan menyesal…

1. persaudaraan, abang pun leh makan jalan adik

2. love, cinta yang ikhlas dari kecil, sudahnya memang dah destiny memasing to be together

3. money, if it s written hak kau, it s all yours walaupun ko jawab main tembak je!

dapat makwe nya semula, menang duit rupees convert to RM around 1.5m….wpun dlm ceritaaaaaaaaa….

google more the Slumdog Millionaire sendiri :)

aku sibuk layan tv, rerupanya dia pun sudah ada new entry. tak sangkaaaaaaaa……!

Comment: 14

No Job?

img_6479

img_6480

aku enggak mahu bicara apa-apa….

:)

Comment: 28

Pasaraya’s Wig, Jakarta

img_6470

jadi makin kembang muka aku

img_6468

alah tomei2 nya budak kecik nihhhh

img_6469

abang, ko ada rambut bang ahahhahaha! lainnya muka kooooooo

ini kerojer kami kat Pasaraya Mall, sirman and pak host  golak2 je nengok. wig tu ada satu patung tu pakai, tp bebudakni buat main, so kitorg tetiga testlah  nengok muka sapa paling sesuai pakai wig tuh. tapi abang malu. dia kan dah big boy. so dia suh amik gambo dia pakai wig tu kat fitting room. cute je ko bang pakai, tp abih snap laju dia bukak, takut nau orang nampak dia pakai gitu

so all, nanti aku sambung lagi entry jakarta lah yer, ada lagi yang unik2, nak abihkan upload lam camera tu yang agak gigih tak gigih. biasanya aku select all copy paste kat live writer, tp pun malas jugak :)

Selamat cuti hujung minggu yang panjang utk orang2 wilayah gak.

sejak jakarta aku tak jawab2 lagi komen korang kan, maklumlah…..ribut sana sin lah timing aku sume lari. insyallah lah, ada masa aku mula jawab balik yer. Guest Writers, BMM pun next week aku tempek balik kay.

jangan goyah2.

Comment: 24