Memek Muka…

IMG07938IMG07934IMG07935 IMG07939 IMG07940 IMG07941 IMG07942 IMG07943 IMG07944 IMG07945 IMG07947 IMG07948 IMG07949 IMG07950 IMG07951 IMG07952 IMG07954IMG07953

IMG07937

mak and anak membosan lam keter buat memek muka, aku pakai lens kaler amisthy tuh hikss tp napa ler tak clear bonar lam gambo ni yer….

waktu ni kami nunggu kan mak ajah aku kat depan kedai dia ada urusan, so aku ngan gegirl cam boring je dia tengok muka aku, n aku tengok muka dia…so jadiklah gambo2 nih sumer…

saya malas nak bukak tudung serkup tu lah, dah balik umah baru aku bukak…. tudung selendang tu mmg tak kena ngan muka tembam aku lagik tuh, so pelan2 lah, nanti pasni lawa sket lah kurus nya kay. baru lagik diet mar….sabar sabar tau!

Comment: 9