Baby Pinky!

IMG_9636

alah kuci kuci…..

nak ngan aunty ek?

IMG_9637

meh meh aunty amik yer…

.oooo budak kecik mmg gini, pompuan cantik yang tua tapi nampak muda nih memang sumer baby suker…opss!

the mother is my fren my workmate…

IMG_9660

jakun ko tengok camera sirman

IMG_9663

tembamnya dak kecik nihhhhhhhhhhhh!

IMG_9665

korang bayangkan abang dulu camni le hebat tembamnya dia, lg tombam than baby pink nih…ha!

IMG_9670

satu set pakai pink, sah mak kau suka pink kan…

IMG_9647

IMG_9649

IMG_9651

IMG_9650

petang2 ahad nih, tengok gambo baby pinky lah dulu yer…..aku nak update entry bday party tuh, woi panjang kau. nak letak link bloggers sume, banyak nau masa kena amik so tu malam2 kang baru aku selambam buat…

baby pink nih mak pak nya kurus melidi, anak nya ha kuor sekali ke main sihat. sib ko ler dak kecik, sapa suh ko tembam, kan dah asik kena picit je pipi tuh

dia tak takut orang pulak tuh

lg ko amik lagi dia nak melekat ngan ko

aku spreadkan budaya berbaby kat korang2 yang teringin nak beranak pinak

puhpuhpuhhhh

amik le korang mandrem aku

mandrem utk diri sendiri tak menjadi

kita harus bersyukur, dengan 2 orang anak sahaja. kalau ada rezeki lebih no 3 kita terima tp kalau dah takdak lelebih than abang and gegirl, TAK PAYAHLAH KO NAK SURUH2 AKU BERANAK LAGIK!

opss tercaps….

:)

Comment: 15