Apa ada pada Wednesday 3rd…

IMG11704

nasi bojari from Madam Kwan

IMG11705

kueytiaw Madam Kwan for fren

IMG11703

Seman the sponsor, Botak the pengiring. The place where we work just announced the names of the promotion staff. we oso got our ex-gratia :) . thanks to management. saya sangat syukur and terima kasih dengan rezeki yang diberikan. all ai can say, the best figures yang penah saya dapat in my life.

Since Seman got his promotion, he belanja the 4 of us, one was not able to attend so there s only 3 orang je lah yang leh santap sakan.

ai remember last year, bila saya dapat the promotion, mereka berdualah yang berdiri mengekor kat belakang aku tetiba dok sama mengendeng nak makan free pasal nak ketuk aku utk makan free kan. n this is the revenge time!!

heheheheeheh….

IMG11701

sambil makan, bergossip tak hengat…

wpun sekerja, susah jugak nak jumpa or lunch lepak sesama…

Seman is also my sports captain, since he reads my blog, he knows lah aku tak leh nak participate on the games at all. aku dah pencen and pancit dan napas adalah semput kalo nak suh aku sepak lagi bola futsal tuh. it s ok, we have too many young ladies out there.

dia tengok aku kulu kilir covering the event pun dia dah paham sesangat.

IMG11708

ko jangan lupa red, this month ada chess!

aaaa, ok ok, aku main.

chess je lah yang aku leh main, tak yah kuor peluh. dok lam ekon, pecahkan kepala jor.

IMG11707

dessert of the day…

itu ice cream kan, yang ado pisang tuh…

adoiyaiii!

sampai2 je atas meja, the guys gelak tak hengat tgk pisang tuh…

iskk…korang rasa apa?  IMG11709

nak amik gambo berempat tak nampak lah..

ms lemb menyorok!

thanks seman for the lunch, pangkat dah naik, gaji dah naik, perut bila nak turun? botak…air kopi pekat itam aku ko jangan buat dek yer, aku nak gak!

IMG11710 IMG11712

right after lunch, ai had problem with my berry, the tracker ball tak boleh tolak ke kiri at all. ah sudah. jem jem! byk habuklah lam tu gamaknya. so the rescuer came, and godam berry aku. wuii….tracker ball aku compared ngan Sirman punya berry, dia nya putih lagi. hok aku, dah itam kilat!

ai work through my berry mar…. tu pasalnya.

IMG11713

n Maybelline kept their promised. a little token for my Maybelline’s review, sincere thanks from redmummy.com too.

IMG11714

when my client is happy, ai m happy too…lagik double triple aku bagi korang good advertisement.

selain dari ringgit malaysia, product is also part of the agreement.

so marilah berlanggan advertorial anda with redmummy.com , insyallah….kamu akan turut mendapat tempias business yang hebat through here.

That was my Wednesday…

but that s not the end yet, ada satu lagi hadiah datang pada malam itu….

Comment: 8