Dear Blog…

IMG_0767

memula nak cakap baju tidur kuning petak2 nih adalah hadiah tajaan mak ajah yang dibeli di Mekah dalam bulan Ramadhan beberapa tahun yang lampau. so jangan korang nak kutuk plak buruknyaaa baju tidur ko kak red. weii, mak aku belikan kay, dari mekah some more.

ok sambung..

Dear Blog

hari ini saya ingin tanya…

seronokkah kamu berada bersama siaran di RM? seronokkah kamu dengan cerita2 yang saya sajikan, baik dari segi advertorial mahupun dari segi personal sejarah kehidupan saya sebagai redmummy?

as ai said again, ini adalah personal blog, yang cerita utamanya adalah penuh kisah kami the red family, dan kemudian cerita shopping, fashion, make up, celebrities, food, mengumpat dan macam2 hal dalam seribu satu kisah dunia aku lampirkan di RM.

IMG_0768

Dear Blog

Saya kira, saya perlukan bantuan kamu

dan saya juga mohon bantuan Yoyooh, Beautifulnara, OhBulan, semua bloggers wanita dan bloggers lelaki, tak kira juga semua readers yang tiada blog jugak.

terutama bantuan2 dari bloggers and readers yang pernah saya bantu dan promote di RM, masanya untuk saya mohon bantuan anda, nanti saya bilang. nanti kang tetiba bila aku anto email ala2 BMM kat korang yang pernah BMM kat sini sume buat dek je plak.ย  tapi kalau ko tak nak tolong wpun aku dah pernah tolong engkau, aku takkan hegeh2 merayu nya lah. Ini bantuan tidak perlukan kewangan kamu mahupun tenaga, saya cuma mahukan 1 min kamu untuk riadah blog saya sendiri.

RM akan naik setingkat lagi selepas rasminya Project Alpha dilancarkan, dan satu lagi peningkatan itu akan bermula selepas Aidifitri.

Bisakah kamu membantu saya?

Comment: 178