Vincci Shoes and Collection…

IMG17575
kasut2 vincci ni cantik2, memang cantik

tp aku tak sonoknya bila aku duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, zaman dedulu lah waktu pakai kasut vincci gitu kan. pi keje dok lah asik pakai tersama ngan kasut orang lain. ater kasut murah gitu kan. siap ada satu kes dulu, aku leh satu lift ngan orang yang pakai sama kasut ngan aku.perkhhh

mak dah lah pakai skirt, awek tu pun pakai skirt, dah tentu lah orang nampak dedua kasut kitorg ni sekembar! gitu.eh dulu lg murah kay. skang je vinci dah makin mahal. siap ada vincci first class and medium class lagi.

hok first high class vincci takdak kat klcc, aku tau ada kat bangsar and midvalley jer.

IMG17570

IMG17571

cantik gak wedges nih

tp my fren said ‘toksah beli kak, cantik je tp nanti kang bila pakai sakti lah kak. kayu wedges tu dalam dia kosong, saya dah ada sepasang kasut nih’

motip kosong plak dalam nya

but memang ringan pun wedges nih

tapi cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

IMG17572

close up sket….

lawo gak kan?

kak red nak beli ke wedges nih, jangan beli kak

taklah, akak x nak soping lah, akak simpan duit, nak pi soping kat sini nanti

kawan aku punya tak bagi aku beli kasut Vincci, sungguh2 dia menentang. Dia x bagi aku beli coz aku dah jadi pengguna Eclipse and Charles & Keith lah, tu pasalnya.

IMG17574

Vincci ni not bad lah skang, dah maju gak design depa. takdelah asik kelip2 nya kasut je depa tepek. n dah ada hok high heel yang melangut tinggi gak yer.

ada orang sesuai ngan kasut nih

as ai said before aku mmg pakai gak dulu tp ada one time sampai aku kena anto kasut aku kat depa coz baru je beli 24jam ada mutiara apa tah dulu tercabut bagai. ngan sakit kasut tu makan kaki gak. ha petua gigit kasut yang aku bagi dulu tu sesuai pakai kat product Vincci.

IMG17569

hbags vincci hok brown ni pun aku berkenan gak

ha kau hbag arituh beli kat Parkson astaga aku tak pakai2 lagi

iskk

bilo mau pakai (kalo x pakai gak, aku let go buat adiah bday molek gak nih)

minggu ni aku kemaruk pakai yang brown brand lain dar…

IMG17576

IMG17577

waaa cantikkan

tinggi pun tinggi

tapi again, kayunya kosong. leh rasa ringan gila kasut nih.

tu lah aku cakap kasut vincci ni yang tak syoknya quality dia kureng. ada yang elok tu ok ler. ada yang jahanam tu cepat je nak makan kaki ko.

so pasal tu lah kalo tang kasut aku go for Eclipse or Charles & Keith.

ada orang cakap CnK kat spore tu sama je cekai brandnya ngan Vincci Malaysia. iskk….ko ngeng hapa,tau beza quality and harga CnK and Vincci tak? tapi tau tak dedua Vincci and CnK mai from Malaysia yer.

Redmummy loves Vincci

Redmummy loves Charles & Keith

mintak2 management depa google, jumpa kat sini, terus engage RM buat ads :)

waa u never know! Clinique ads tu aku dah proven to you!

Comment: 39