Should i say more?

pelu ke nak BANGGA kalau follower beribu?? follower beribu..tapi entri macam hampeh..nan adooo je la…setakat “I FOLLOW YOU..YOU FOLLOW ME BACK OK??” nampak sangat la kau follow blog orang dengan ke tak IKHLAS HATI nya…(aku rasa aku cakap ni benda yang sangat SAHIH dan benar benar terjadi bukan??)

seriously..bila aku start blogging..aku rasa aku saja suka suka.. sebab aku anggap blog aku ni just for “DIARI ONLINE AKU”..sebab bila first time start blogging pon..aku tengah couple lagi dengan MUNCIT..so..banyak entry lama2x aku selalu cerita pasal DATIINNGGGG ajeee..aku pon dah naik MUAK baca..asyik asyik cerita pasal PAKWEEEE aje…

but now..aku rasa..aku nak serious blogging… dengan blogging ni..sebenarnya boleh buat duit..seriously..kalau korang tak percaya..boleh tengok REDMUMMY punya blog..berapa banyak iklan dah dia buat..hit trafik dia..dah berjuta dahhh..memang aku salute~~

and to REDMUMMY…i follow your blog..and i do LOVE YOUR BLOG..you are such a GOOD BLOGGER for me..dan dalam arena blog..YOU ARE MY IDOL..and i hope you can share your tips with me..SHARING IS CARING right?? kirim salam kat bro SIRMAN..because saya sangat jealous layout blog anda sangat cantik..hehe.. =)

CIK EPAL nak jadi macam REDMUMMY! dan cita cita aku memang nak jadi seorang PEREMPUAN yang HEBAT..lelaki…kau dah HEBAT SANGAT ke??

************************

Dear all,

Cik Epal is a new name/blogger to me, she seems to be an outspoken blogger, the way she wrote in her entry, sangat mengganas jugak. aku pun dulu ganas gak bahasa tapi waktu marah2 je lah. skang kalo marah2 pun pi taji kat sirman, telinga dia menadah jer, busuk2 pun carik GBM, or i did a protected entry. being known by most of readers, susah nak mengamuk2 cam dulu.

Pls give support to Cik Epal @ Chipsmore…emm tak nak tukar template ke yang? sakit gak mata akak ngan template ko yang bergerak2 icon sana sini ada background tuh hahahahaha. first thing first, Cik Epal baca entry ni nanti yer. tips for blogging gak nih. A bit of being genuine blogger is here.

saya takde menatang Follower lam blog yang korang biasa letak2 tu, i cant accomodate to have that kind of accessories in my blog. Pada aku lebih penting aku letak all my advertorials/clients list/banners of ads dari letak tuh. Dan saya letak link lam Red Reddies berdasarkan sapa yang mahu linknya diletak. Usually, they/you will send email asking me to add in your blog list in RM and Sirman will add it up. Not me. aku adalah kedaung.

You all perasan kan dah few days saya letak link entry readers/bloggers yang made an entry bout my blog, I will try my best to post in my blog, tapi tak semua. I pick at random. Ada pulak yang merajuk kang kalo aku tak review your entry when u dedicated it bout RM. no it s not that.

you just have to be honest bout your view on RM, make an entry and tell me, i will visit insyallah cepat atau lambat jer, and kalau sesuai masuk lam slot RM, here it is. BTW, there s no such thing you click nuffnang’s ads tu yang oi, tak semua iklan lam nuffnang side bar atas bawah tu needs to be clicked. I never click mine, and never click any bloggers nya ads pun, itu adverlets bolehlah. ni Nuffnang.

DSC_0198

Whos next to be featured in RM?

Comment: 49