Generasi Hebat!!!

24hours sticky mode, pls scroll down for new entries :)

Korang dari generasi ke berapa?

Ha gagau2 nak menjawab…..tak yah jawablah. Aku tau korang sume generasi yang datang dari hebat2 belaka. Keturunan kita semua bebaik, kalaupun ada yang tak molek tu, sorang dua jer, tapi overall kita datang dari generasi dan keturunan yang sangat hebat!

Bape punya hebat daaaaa…..

tapi korang hebat sangatkah? Korang hebat kalau korang ada 5 pakej yang BRAND’S proposed nih yer. Kalau takdak, ha bebawaklah beli BRAND’S dengan kadar segera, kerna stok untuk kita sangat2 masih ada.

IMG_5194

Hidup perlu ada matlamat, aku ingin hidup bahagia sama suami dan anak-anak, biar mereka tidak merempat. Untuk naik dan pastikan semua makan minum cukup, aku dan suami berfikiran smart. Nak jadi seorang yang smart bukan sebab gaya pakai hensem2 comel2 kay, itu hanya luaran, the appearance yang bukan lah boleh dipakai caya sangat.

Cara hidup kita yang yakin dan ada tujuan, baru lah smart and menjadi antara gang Generasi Hebat!

Langsung sahaja terus bila sudah smart, kita kena ada kehandalan untuk usahakan matlamat yang ko nak sangat tuh. Say tadi aku memang nak majukan idup, takkan nak being so biasa2 sahaja kan, aku tangkis ehcewahhhhhhhhhhh, semua onak dan duni. Kita kena reaction to every action yang kita buat.

IMG_5848

Eksplorasi kan hidup kita, janganlah nak blogging takat gitu2 sahaja kan. Takkan ko nak suh anak2 ko belajar jer. Ajak diorang explorasi hidup ini, play around, explore and study everything. Apa yang depa nak tau, soal macam2 kita jawab. That s the exploration of the life for them. Abang and Gegirl memang sangat2 perlukan perkenalan pada dunia luar. Oh depa adalah Generasi Hebat Redmummy!

Knowing RM, aku sangat2 pantas mahu ke depan. Aku tak suka nak cembeng2, and dok sedih apa yang dah terjadi bagai kan. Aku kena Boleh Go-getter! Aku nak jadi orang pertama, aku tak nak kalah. Kerna itulah dalam Ewah-Ewah game show the latest program show yang aku masuk, aku menang! N implikasi ni aku share juga dengan anak2.

IMG_5729

Dalam kumpulan BRAND’S, menjadi Generasi Hebat bisa menjadikan kita aktif alert. Paham dok? Ok ko minum BRAND’S ko akan rasa betapa bezanya hidup engkau yang kalau idak lembik lembah sesangat. Nak berfikir pun macam adoihai. Then korang ingat aku dapat tenaga dari mana kalau tak dari BRAND’S, aku pastikan aku tak tercicir, aku dah buktikan aku antara product Generasi Hebat!

Tekunlah dengan apa yang kita lakukan, paket BRAND’S sangat pentingkan the 5 elements. Kalau kita blogging memain, kalau anak2 pun belajar pun malas, takde determination, hai susahlah kan bang. Perlu lebih dedicated, concentrate dengan semua assignment, jangan main semborong buat simply sesangat. That s how it applies in our life. My kids come from the best of generation, and to maintain the next generation will get the better environment, I go for BRAND’S.

IMG_5220

Bukan sahaja korang nak jadi hebat, aku and sirman, the kids and everyone mahu jadi the best! Kalau kurang2 best tu pejam2 mata je lah, but I still want to be among the Generasi Hebat. Hoi dalam tau maknanya Hebat nih! Bukan sembarangan wuiii.

Sebab itulah aku menjadi member of the Brands Essence of Chicken, I m part of their Generasi Hebat, I m joining the Facebook and moh korang, kita ramai2 menjadi seorang yang smart dan handal, kita eksplorasi dunia Brands dengan open minded, kita jadikan yang kita boleh untuk go-getter serta aktif dan alert dengan setiap keputusan kerna kita sangat tekun untuk berjaya dalam hidup!

Redmummy akan lebih hebat sekiranya terus menyokong the 5 elements of Generasi Hebat BRAND’S!

Khidmat pesanan masyarakat Generasi Hebat BRAND’S is brought by Redmummy.com

Comment: 13