Dessert baru…

IMG18285

melengkung dedua…

sekor membongkang, sekor lagi mohon dibelai…

new bout them, aku dah mula rebus ikan utk depanya jajan. wah jajan gitu. bukan makanan ari2 lah. kira malm tuh aku bagi lah ikan pas dah rebus. sian jer tengok asik makan iams, wpun makin gemuk. tp aku tengok Reddy tu dah naik nyampah asik makan yang sama jer.

just that Kemek adalah sangat mendiet. dia kurus lah. tak berapa kuat makan.

IMG18286

semangkuk ikan rebus tuh, Reddy belasah abihkan, sehingga ketitisan terakhir. kira senang lah keje aku nak basuh mangkuk makan dia, abih licin boliau betul.

kalau ari pertama dulu aku cakap Reddy adalah pendiam, nak tunggu dia mengiau susah kan…

sampai skang pun sama gak. dia tak mengiau bising ke hapa. the only time ko nak dengo dia mengiau kalau dia terkurung lam bilik, and dia tengok orang takde lam bilik tu, mulalah gelabah dia sorang2 lam tuh…

kemek, not bad gak mengomel specially time dia nak carik blanket lah tuh…

so ok ler tu

yg tiner pendiam

yang jantan ke main kuat membebel…

terbalik tak cam RM and Sirman :)

Comment: 11