Juaranya Generasi Hebat!

Yey! 24 hours sticky mode, pls scroll down for the new entries.

Hangpa ingat lagi ngan tali hikmat kaler ijau tuh? Bley buat ikat rambut as hairband, bley buat rantai, boleh buat accessories di tangan so on. Itu cite lama….tapi aku perbaharukan dengan konsep hiburan.

I went to Hong Kong Disneyland already hahahahhaa, yes yes, wpun bukan dibawakan oleh BRAND’S but ingat kan contest BRAND’S yang memberi korang peluang untuk ke sana jugak, masih lagi dibuka untuk korang participate. Punyalah ramai hari tu rambang mata tengok entry Disneyland ai kan, so mau tunggu apa lagi, join the club lah yang oi…!

image001

One is by Match and Win Contest ke Express and Win Contest dan satu lagi Upload Your Photo. Aku dah highlight contest ni details giler lam previous post, so boleh study balik or attack je Generasi Hebat’s Official Facebook yang ngah ramai orang ambush for the same purpose Hong Kong Disneyland!

So mbe korang rasa alah korang sokmonya takde luck nak dapat all the match and win words kan. Ok ada satu lagi jalan paling simple. Ini kalau hangpa pemalas gak nak masuk, acik merah tak leh nak cakap apa lah.

Youtube of Generasi Hebat

To wrap up the story of Generasi Hebat, layan kita sama2 lagu2 dari 5 Juara muda dari Generasi Hebat: Aril, Black, Hafiz, Akim and Choo Ho Ren.

Mesti sambil dengo lagu ni, tengok youtube ni kaki pala korang pun goyang2 sama kan…very the 1 Malaysia sungguh lagu ni. Aku pun jap jap pasang dengo, sedap pulak liriknya, kena ngan batang muka idung merah ku yang sedang cuba menjadikan RM satu platform yang hebat dalam dunia blogging.

Kak red, project besar sungguh lah Generasi Hebat nih yer…siap hantar pi Hong Kong Disneyland, siap ada lagu tema Generasi Hebat dengan star yang baru naik pulak tu. Ini bukan project BRAND’S yang kecil-kecil alam ek…..

yes mestilah. Ini project BRAND’s yang paling gah buat dekad ini. Sementara ianya sedang naik memuncak, cepatlah grab a chance to win the prizes.

Sebab kang kalau aku pulak masuk contest ni, korang melopong lagi kang buatnya ai menang. Ha jeles plak lagi kan. Satu je korang kena buat right after reading this entry – click the FB of Generasi Hebat, sign up for the contest, and the rest tunggu sahaja keputusannya adakah kamu yang terpilih bertuah menjadi pemenang :)

Khidmat pesanan masyarakat BRAND’S is brought by redmummy.com

Comment: 7