Budi dibalas budi, dikenang zaman….

IMG_3139

she looks so innocent and sweet little girl, photo taken by her brother.

IMG_3171

daripada 10 gambor yang sirman amik, 2 ni je aku nak letak. lain aku tak nak letak coz i look so damn fatty. ok yes i m fat, but im not happy with my weight right now. makan sesangat tak hingat. ciss…

btw we went to 1 wedding, the red family + rose and mia + our tourist guide fizi. jauhhhhhhhhhhhhhhhhhh giler wedding ni okkkkkkk!!!

wedding held in Taman Melewar, thanks to Fizi so much, he s the best tourist guide or GPS paling best lah, sap sap soi jer dia ikut celah rumah orang to bring us to this wedding.

IMG_3188

membalas budi Kak Myra yang datang to RM’s potluck tahun lepas, saya datang satu keluarga to attend to her youngest sis wedding. well as i said i have deleted the rest of the photos, i wish diorg pun tak tampal gambar saya yang chubby sihat walafiat.

thanks to the invite kak myra and family, sedap lauk pauk, aku makan 2 ayam percik, plus 2 cawan teh tarik. air aku tak abih minum kak myra dah paksa2 suh naik bilik pengantin. eii kesal tau, sampai la ni ngidam teh tarik tuh….udahlah datang dari jauh ni, teh tarik tu gak yang kukenang2….

i hv 3 weddings invite this weekend, kalau saya tidak sampai, means saya tidak cukup masa to salah satu yang perlu saya hadhiri itu.

DSC02386

btw a day before the wedding Rose and Mia kan brought Gegirl to watch the Princess and Frog, and she has posted the story. waaa so cute anak2 pompuan ini. thanks rose for taking care Gegirl macam anak sendiri….

orang lain nak pinjam anak aku, susah sket lah yer dengan rose ni pun makan tahun gak baru aku nak trust bagi anak ikut dia berjalan.

but to Gegirl pun menahan telinga gak dia, Mummy gave her like 100s of pesanan penaja :)

Comment: 12