P1 Potong and Red Batik Dress

IMG_8975

the main invite is RM not ashterix@Sirman. but Sirman reached BSC before me first. aku stranded dalam jam and hujan lebat in kl! as promised to show you the lovely batik dress….

i ve promised to blog bout it, coz ramai suka ngan batik kan.

IMG_9123

one thing is bout the dress is a bit short, atas lutut ku. saya jarang berdress yang ke main pendek gini hahahaha, lgpun ni batik. the sponsor tot aku nak pakai dengan legging, rupanya aku nak pakai macam ni gini jer. i dont like to wear legging sangat lah. i have a few but selagi boleh elak, aku ngelak gak pakai legging.

legging doesnt suit me sangat, lgpun legging dah old fashion in current market. satu lagi Sirman cukup meluat aka menyampah tengok aku sarung legging, rasa dia nak koyak2 kan jer ada.

but anw, i really love the batik dress.

IMG_8986

so i got my seat ody, was reserved by mr husband….sitting together is the Boss of Nuffnang…

IMG_9019

ehehehhe….Lin and her super jealous boipren. i smell nasi minyak tahun depan :)

IMG_9028

lelaki simpanan cino ku, KY yang aku sendiri pelik camne dia leh sampai awal giler kat 21, BSC yet dia satu building klcc ngan aku. adakah ko ponteng balik awal ek?? sah lah tuuuuuuuuuuuuuu!

IMG_9087

saw Tian Chad from www.tianchiad.com , my chinese loyal reader. i think he won something for P1′s contest. aku tak perasan till Sirman told me that….oooo padanlah excited jer tunggu nama winners diannounce, rupanya nak bawak adiah ek….

ok which one is Tian Chad, the one standing, the tallest one. the right one is Saimatkong, dia ugut aku kalau aku remove dia from my personal fb frens list. ahhahahaha.

n Jac my crony tak menjadi for BBM. hampeh till now x leh add dia, she oso cant add me!

IMG_9048

David the one who works so hard for Project Alpha and lots of the project lah under Nuffnang together wt Nuffies.Good team work!!!

u hv gf david?

no lah, still looking

everyday u meet thousands of amois and bloggers, tackle je lah…

me shy shy lar

cits….!

IMG_9082

if you think Sirman is tall, look at Thomas!! the most tallest blogger that i have ever known!!

IMG_9097

Waiting for our dinner, lapar yang oit….

Tim and Aud just came back from their japang trip. weii tim how come Aud can shop till drop while me doing shopping in HK Disney you potpet!

eh u bought a new hbag ek Red?

wink wink

i tot u wanna save some money for HK Disneyland next year.

aiyah, saving saving lah, hbag has to buy lah if not i will loose my desire of blogging!!

IMG_9124

met him at the outside of the club….

ko dah kawin ke Brontz?

bolum kak oi, apa ko nak minang aku?

ooo ingat ko dah kawin. napa pakai baju bola ni?

kak kito monang kak!! malaysio monang kakkkkkkk!

dia nya cakap minang n9 ke main pekat ahhahahahah! is he from n9?

IMG_8980

the red batik dress is sponsored by Usahawan Batik under UiTM Kampus Kelantan and Kementerian Pengajian Tinggi serta Perbadanan Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC).

the red dress batik have been tailored by their contact for me, supposedly to be worn during one of my Project Alpa sessions. tapi sebab tak sempat pakai untuk shooting of Project Alpha, even the tour too, so i wore this for attending the P1 Social Media Evening – mingling session. P1 is going to be the main sponsor for Project Alpha Season 2 together with Adidas Action 3!! P1 – potong potong potong!!

IMG_8978

Pengeluar dan penaja my red batik dress telah turut menaja barisan pemuzik-pemuzik dari Malaysia Philharmonic Orchestra bersempena dengan konsert dan persembahan Irama Warisan Kita suatu ketika waktu. jenis kain yang saya pakai ialah satin, dan pilihan corak adalah abstrak sesuai dengan watak saya sendiri yang liang libur dengan dunia blogging yang sarat dan padat.

PM

If you or your syarikat or badan swasta dan kerajaan mahukan touch base dari penaja red batik dress saya yang juga turut serta dipakai oleh current PM kita, boleh berkomunikasi with Fairuz  via email at yuz_fairuz@hotmail.com @ 0196017 045 or visit their web page currently over FB.

i hope to get another sponsor, similar to dress or whatever u call it, but with vintage design. an English style, sopan dress not too sexy or too sarat.

Comment: 28