Red Family and Singaporean Frens…

IMG19449

damn it lar, aku ni makin tembam la plak lately. pipi ngelembung menjadi2 wooii!…..after 10 times of snapping dapat gak amik gambo abang, this is the best for 3 of us in d car. gambo sirman tak leh nak sumbat sekali, gambo mak lagi penting hahahaha….

IMG_3091

sebab aku telah mengecewakan abang with something something, makanya kena pujuk dia pi makan pizza. he s been asking for pizza ke main lama. i dont like them to makan benda2 gini sangat, tu pasal kalo wkdays mmg payah  nak nampak diorg makan ni lah. makan masa weekend pun jarang lah.

IMG_3101

sebabnya aku pun tak suka makan pizza sangat. but dalam tak nak makan 2 slices gak belasah licinkan. diorg share satu plate tuh, siap tapau gak bawak balik for the next day’s bfast. mmg kemaruk pizza tol lah diorg nih.

IMG_3106

n there ada doctor perubatan yang tak lah berapa terer terpaksa buat massage kat kaki si kecik. tapak kaki dia macam kena gigit dek gegata ke or apa tah mmg jalan hencot2 lah on the right side tuh. sian dia. bapak nak dokong sangat pun bukannya larat, sbb bapaknya pinggang belakang dok blom bebaik 100% just yet.

IMG_3121

yeah there my guest of honor…macamlah dia guest datang rumahku. tetiap taun mesti datang turun kl…happy to meet her again after our last met up in Singapore.

IMG_3117

gegirl was not in d mood, weii gambo belakang gelap lahhh…..

camera from the small baby not the dslr..

IMG_3119

gampang aaa aku nya pipi ke main bulat! hate to take photo tiap kali sebelah Kak Ann she looks more gojes, yet shes older than me. ahhahaha orang tua ingat tak leh gojes than young girls ker. she s so slimmm! i met like suku of her family in this hotel. the husband as usual not in the picture yet kitorg borak sakan sama2 kat lobby hotel depa.

i tried very hard to find a slot to meet her family due to my busy schedule. alhamdulillah dapat jugak jumpa wpun dah nak waktu tidur kauuu! apakan daya, siang aku merambu banyak hal, she and her sporean families like 30 orang lebih mai kl for jalan2 pun bukan senang aku nak hijack.

but i m happy coz everytime she s in kl, or whenever i m in spore, we tried to find time to meet each other. whatever happens we dont talk bout what had happend, coz we believe, our friendship is based on trust and tak yah lah kita nak amik pusing hal orang lain. some more kak ann yang tua sangat saya hormati.

IMG_3128

a token of appreciation from Sinjapura…merah2 kau! i use the lipstick for the first time during my recent event, i m not into red lipstick, honestly, wpun aku pencinta merah, red lipstick doesnt suit me well. but aku berani pakai pun for certain occassion. think this is the 3rd time for this year aku pakai lipstick merah and 3rd red lipstick and red gloss yang saya dapat from frens.

waaa pencinta merah tak wajib pakai lipstick merah ahahhahahaa…

thanks anw, the black eyeliner, or whatever make up gift yang saya dapat, aku belasah pakai sampai licin!

IMG_3135

in this secret box, ada 2 items lain yang sangat istimewa…

i oso got other things yang saya boleh pakai to my coach. huhuuuuuuuu! n the secret items in the box, let s remain secret :) . mesti korang nak tau kan kan kan?

hehehehhe…..

one day one time kay.

tupun kalao aku sudi menjaja cerita in RM.

lovely meeting between Red Family and Singaporean friends…..

Comment: 8