Little RM’s story…

IMG19601

by helping of my family, the boy akhirnya dapat main ke dunia luar. ingat adv Milo aku, biarkan anak2 kita beriadah dan bebas berlari. itu bukan sahaja takat adv, kenalah aplikasikan jugak. sian anak2 dok memerap sebulan kat umah. kalau tuition takpe gak, ni kelas dah abih. dok mengadap computer psp ps2 semedang. otak pun terperap sama…

wui bang ko main lelari ke main, tu ha zip suor jeans ko terbukak

mommyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, malu aaa abang

hahahahaha, mak merah parked keter balik keje join anak2 main kat playground, abang kantoi zip suor dah tinggal separuh. eii shame shame…sib baik pakai spender :)

IMG19606

Fifin and I buat rombakan bilik gegirl besaran, tv godang tu pun aku alihkan..no more in her room….tapi eii dogil tollah nak tidur bilik sendiri. baik yang sulong mahupun yang bongsu. almost everynites diorg nyelinap masuk lam bilik. katil aku tu dahlah bukan king size, aku dah lah size2 mampat gedabak…nak berpusing kiri kanan pun sesak. anak oh anak, napa le korang ni nak menyelit je bawah tiak makpak korang…

IMG19602

oh saya pakai eyeliner sahaja….lain sume yilek pocik. pucat. sepucat darah badan ku eeiiiiiiiiiiii…takde mood lah smlm. musim2 ngah bulan mengambang ni aku memang rasa lemah badan takde mood jer. semua lunch app cancel.

IMG19587

i change my TweetDeck to red colour… hehehehehe

berpinar2 mata sirman tengok.

awak ni selagi boleh sumer benda you nak tukar kaler merah kan

eh eh…..umah VA ni cat kaler oren kay. takde nya aku propah tukar kaler merah pun.

The merah is also meant for Xmas…to all my frens and readers celebrating xmas, have a wonderful day and to the rest, selamat bercuti. coz aku pun bercutiiiiiiiiiiiii panjangggggggggggggggggggggg!!

eii bestnyaaaaaaaaaaaa!!

Comment: 14