Make up Jual Jual Juallll!!!

IMG_3322

PAC Palette Blushers

Bought at RM110

CODE: RMPACB001

Selling price – korang letaklah sendiri

the highest price will be yours, ada 4 or 5 colours yang saya tak pakai langsung…Contact Red for your price.(currently ada offer dari reader letak RM70)

bagi reasonable price lah, kalau offer 10 inggit memang sangat melampolah kan.

************************************

IMG_3328

PAC Palette Matte eyeshadows

Bought at RM150

Code: RMPACE001

Selling price – pun sukatik koranglah letak harga sendiri

adalah kot pakai 2,3 kali specially the brown, kaler lain mmg ada yang tak berusik. Contact Red for your price

(currently ada offer dari reader letak RM70)

saya let go yang ni 2 dulu coz terlampau banyak sangat make up set yang oi kekdahnya.

************************************

btw for Pigments PAC masih lagi ada stock if ada sapa2 lagi yang nak order yer…aku takkan let go my personal pigments to sell coz itu memang fav, tu pasal gak aku galakkan korang amik pigments stock baru nih, kalernya sangat cantik and kekal compared than MAC.

IMG_3683

PAC Stack: Pigments (left 7 stacks only)

Price: RM90

Code PAC 0003

************************************

imageIMG_3685

PAC Stack: Pigments (left 5 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0004

************************************

imageIMG_3679

PAC Stack: Pigments (left 3 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0006

************************************

Biore Cleansing Oil ni sangat famous, dibawak dari Singapore coz kat Msia takdak, aku baru dapat new stock sebab almost setiap hari ramai yang order Biore Cleansing Oil nih. keajaibannya sama dengan Shu Uemura Cleansing oil specially utk heavy mascara and act as make up remover.

IMG13203

Biore Cleansing Oil for Heavy mascara / Make Up Remover (similar to Shu Uemura):

Price: RM60

Code: RMB001

************************************

RM cant accommodate self pick up di KLCC anymore, so you need to collect di Bandar Tasik Permaisuri Cheras or for postal do add up RM10 for Matte /blushers and RM5 for pigments. For delivery by hand, runner bleh hantar within Klang Valley sahaja, that s to add RM15.

Tiada caj tambahan untuk Biore for postal yer….orang yang suh jual tu kasi free delivery gitu.

isi form lah kalau minat yek….

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 7