Promo handbags at Shop@RM

IMG_0485

Selain dari kemas rumah memaku2 bagai arituh, aku rombak balik lemari handbags…all the boxes and not so used handbags, and SOLD bags semua aku letak di sini. oh i have 1 cabinet yang khas mainly for handbags sahaja. ada handbags yang dah berjual tapi buyers tak amik lagi, so aku simpan molek2 di sini. the not so branded sumer dah sold out. tinggal bag ala2 jer skang nih…

IMG_0486

Some people they put their handbags in the boxes, but susah pulak aku nak carik gagau2 handbags aku lam boxes some more nak letak mana pulak boxes tuh, letak atas almari aku pantang ada barang atas lemari, dalam almari mmglah logik. nak letak bawah katil Gegirl hish, kang anak2 buah aku buat toys pulak handbags makciknya.

But it was a big mistake for having a see through cabinet, for the handbags coz your husbands would know the number of handbags that you have. but i just have to use this see through cabinet coz if Sirman nak marah pun, he knows the deal. hahahahah….dia penah lah bebel, but aku buat dek jer.

and setiap satu bags tu penuh dengan papers untuk menggemukkan setiap bag, bagi dia berisi and nampak mampat. at least once a week kena bukak kasi air kan, bagi udara…aku pun ada the  cleaner and moisturizer for leather handbags, sponsored by my Cikgu Handbags - Kak Ann.

Dulu aku baringkan semua handbags nih, but selain susah nak pilih, rasa macam tak idup je bags tuh sumer, so la ni aku tegakkan, bagi diaorang bernyawa sket. n setiap satu handbags tu aku memang buat circulation of carrying it, 1 handbag for 1 week, max 5 days, kalo bag yang aku tak berapa in love, aku simpan terus and jual hahhahahaa…ada gak aku jual quietly kat frens, tapi memang tak letak lam RM pun.

For the top row is for the sale, but havent got the buyers yet. I did a promo if you take 2 pcs, you get the discount, check out the Shop@RM. I can consider 2 times payment.

for preloved handbags, the price had to drop down at least 35% but kalau pakai pun ada yang 3 jam, huh memang aku banyak rugi aaa jual harga murah giler. apa nak buat to get new handbags you must let go the one you dont love so much supaya kita akan dapat beli and spend to the latest version.

:)

Comment: 6