The famous faces from the launching of Project Alpha Season 2…

IMG_4078

U saw my tweet tak pasal mamat nih nak jadi DADDy but dah jumpa awek nak buat bini blom Nic???

IMG_4086

Updated: the link for adik fefel:  rugi kalau x bagi wpun kamu sudah bersuami :)

ok…i wanna sing Negaraku actually for this photo

IMG_4085

weii, i hv lots of chinese readers kay in my blog..one of them is Merryn (she s hot mama and slim, me jeles :( )

IMG_4089

Shindgypsy...we tweet tweet tweet tweet ! eh she oso my chinese reader kay

IMG_4093

Wendyyyyyy..show me your ringggggggggggggg!!! eh jap, lawonya your cue tax, bling bling!

i did by myself Redmummy

cayalah lu…congratulations to both of you, bila mau beranak!

gulpspppppp

**for my HK Disneyland’s trip, i went with her and Ringo + Audrey + NN boss and gfs, check out my HK trip**

THAT ‘S YOUR FAMOUS XIAXUE LAR

IMG_4114

hoi mak merah, ko amik gambo ngan aku, tapi aku nak David ada sama!! pi panggil dia…

hampeh betul si lazer Azwan nih!

**FYi i nominated him for PA S2, azwannnnnnnn aku nak ehem ehem kay!**

IMG_4126

RM, we wanna feature u for one last final shooting of Project Alpha

Free? bayar la Jojo….now hv to pay pay one aaaa

IMG_4132

either aku yang menyibuk terselit antara gambar nih, or tim yang menyibuk or zaid yang tak pernah sibuk :)

IMG_4152

obviously bukan aku yang rendah…but Anor is not that short too…but DD is sooooooooooooooooo damn tall dude!!

IMG_4153

aku kan senang jer kalo laki aku ilang…aku tau dia pi melepak borak ngan sapa

sah2 ngan Eyriqaz yang kedekut bini, asal bawak bini tak pernah nak tayang2 lam RM!

tak pun ngan Jai, mesti asik mengular je laki aku ngan depa 2 nih…

amende project korang borak hah?

**sorang suka bagi komen, saya ni bilalah nak belikan untuk isteri… yang sorang lak latest statement, handbag tu mahal sangat lah red, nanti2lah ada rezeki aku belikan bini aku yang pakai merah cam ko gak arituh**

**boleh tak aku nak calonkan Eyriqaz for PA S3? setuju takkkkkkkk? and Jai for Season 5 **

hehehehehehe


IMG_4162

tau sapa akan terbangkan saya ke luar negara mahupun dalam negara…

these among the important group of the sponsor of Project Alpha – Malaysia Airlnes

IMG_4173

Ko napa Tony pakai baju smart2 nih?

aku baru balik meeting lar, so kena jadi orang corporate sket

This guy yang sengih macam muka melayu nih lah yang kejenya amik shoot for 2 seasons of Project Alpha

IMG_4184

huh ramai nih makwe2 yang dah kertu lam gambo nih…dari kiri ke kanan, bukan lonjong atas ke bawah yek…

Kak Ina – lu all jangan flay2 kay, akak kita ni got manager kay, i oso got no manager, sirman tu dah bukan manager aku dah kak, dah jadi minister pangkat nya skang! kalo manager duit NN aku, totally aku dpt sumer, tapi la ni sume duit NN aku masuk kat our trust fund…

Kak Anie – aku salute la akak ni, she s 48 yrs old, she blog by herself, belajar buat blog sendiri, so damn good, and she looks young and very motherly gak. 48 ok!

Tasya – napa ko kata pipi ku sesuai ngan RM. waaaaa, pipi acik merah tembam lagik ek? iskk, harus lipat ganda diet!

Helena – aku suspect dia ni single lagi lah, lom kawin, so ehem ehem ehemmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Putih -  lagi 10 taun have to call her Kak Put sebab suka nau kaler putih kan kan ?

IMG_4197

Blog ko nama Merah Baldu?  tapi napa pakai pink??

dik…baldu tak best aaa, kalo kena bulu kucing siksa nakkkkkk cabut!

IMG_4148

just now i said he is tall kan? wrong wrong!

DD is sooooooooooooooooooooooooooo damn panjang aka LONG! kaki dia jer boleh letak sama till my pinggang. ater camner? tapi kaki dia cantik ko….very the Rahsiamu hanya diriku yang mengerti :)

IMG_4206

Ninie is one of the PA S2 blogger, not many of you know that we hv known each other since 2005 for our Fear Factor show :)

teringat zaman aku lepak2 umah dia angkut anak2 with all of our FF frens…

IMG_4208

my make up is fully sponsored and done by Redmummy :)

IMG_4229

but i lepak at the Rimmel booth so they can touch up my make up…

the 2 make up artists ni pun masa shooting PA S1, diorg gak yang nelek muka aku

IMG_4233

ado jer si David ni kaco daun tau….

i love Cindyyyyyyyyyyyyyyyyyy, she has nice smooth skin, sesuai lah kalo panggil dia Miss Beauty

IMG_4242

mana rambut merah ko Joe?

aku mood purple skang nih

elok lah tu, i hate your red hair! coz aku x dapat nak buat rambut merahhhhhhh!!

**2 subjects di sebelah Joe adalah pegawai pengepit :) *

IMG_4135

alangkan ada Sirman, kalo tak sikittttttt je lagik ai nak landing kat dada you yang perkasa tau Jamar

apa ke nama cewek mu arituh, Nunu yer…

IMG_4157

kak red…sapa yang pakai tshirt Batman tuh?

nama dia Darkbatman tapi dia versi putih

dia datang ngan sapa tu? gf dia ke?

bukan, tu adik pompuan dia, katanya lah kan…apesal korang tanya2 nih?

hensemnya dia kak redddddddddddddddddddd!

ok bro, akak nak under table aaaaaaaaaaaaaaa!!!

IMG_4083

the responsible guy for our Project turbo is KY, but i hv divorced him. oh he s the famous of PA S2 kay!

Tim is my permanent bf, last week aku kena ‘cili’ ngan dia… ampun yek Tim. biasalah kan, hal rumah tangga kalo x tergigit, tercubit :)

IMG_4141

Project Alpha Season 2 has just launched, brought officially by Adidas Action 3 .  Line up with other sponsors P1 Wimax and Malaysia Airlines of cos. 7 lucky bloggers for the Project Alpha Season 2, photos not in this entry: Niki yang very the busy bee super diva, my fav babygirl Ringo masa launching she s still in Japan, Shaolin tiger u goooooo man!!

My outfit are not new one, baru balik kerja mar…but to fit casually for the event, i put the Sudirman’s hat, so from top to toe is totally sponsored and brought by Redmummy sendiri. tot to wear the sponsored dress, but i hv lots of event lining up so man man mo mantaiiiiiii!. Eh i m from PA S1 yeah, not S2…aku dah kertu :( . I managed to watch the trailer of PA S2 and 30min watching the Kick Ass movie but had to leave early cos of family commitment.

So catch them my frens from PA S2 for the video to be up officially on 19th of April and also the reunion of PA S1 too!

btw i wanted to put all of your photos here but since Sirman @ RedDaddy pun bergerak merata Cineleisure, so i couldnt snap your photos. Next time, ko selamba je sound Sirman, saya nak amik gambo ngan Kak Red, but from your camera ye Sirman..he will happily snap for us. It s part of his job marrrrr! If Sirman x nak amikkan gak, u tell me, tau lah aku tarik commission job dia :)





Comment: 42