The stories of FB and your + my statement!

image

I started my Monday status with this…n ujung2 bawahnya berderet2 giler orang comments on their blog site. aku x leh lah nak print screen sumer, jadi memanjang giler entry nih kang. banyak bonar. so if you wanna check how the bloggers do the hard sell on their blog, read my FB Fanpage

image

since first status ramai buat hard sell promo on their blog, aku bukak lagi satu status, ini memang kaw kaw nak tengok orang henyak RM lah kiranya coz aku  nak tengok apa yang korang nya blog best sangat sampai orang tak patut dok RM tp kena dok kat blog ko. true, soalan ni memang panas, kita leh tengok orang berani idak nak menjawab. Check out their replies over here.

GBM girls contacted me privately saying ada lagi yg propah tak puas hati nih pasal isu satu lagi ayat lam HM yang saya dah betulkan. hai x sudah2 betullah kamu2 nih…haloo bro, mai sini meh baca sini jap. sebelum tuh cuba carik apakah makna ‘ANTARA’ bukan ker lebih dari sorang? saya antara pelopor yang mula memakai kain batik. paham tak perkataan antara tu apa?

i m not being kerek, but rasanya yang nak tease2 saya tu kena paham, statement tuh saya dah corrected kan but if you nak lagi panas, aku patutnya terang2 suh HM tulih ‘saya ANTARA pelopor menjana duit dan income hanya dari personal blog’ ha sentap tak yang? come on lah, citer aku kat HM patut dah abih basi, let s move on. aku tengok korang yang tulih entry pasal kesilapan yang kecil tu tapi sajer dibesarkan hanya sebab: ko pioneer otai blog kira toknek pada blogging world lah gitu, tapi ko tak dapat masuk front page of news papers. tol tak? ha saya dah bagi official statement tapi tak paham2 gak and korang tak nak pulak betulkan statement lam blog korang tuh, so mai aku being so sarcastic a bit. look dude, kalo ko mula blogging taun 2000 pun, ke 1996 pun, what s the matter? the concept of the story in HM is telling people that we can earn some ringgits only via blog. sibuk je benda satu ayat yang salah tu siap buat bermukadimah.

look

lam RM nih aku jarang nak bidas orang, if i need to do it, i will protected kan entry tuh, penah aku buat tapi Sirman pi protectedkan, dia kurang suker and tak berkenan ngan entry2 macam tuh, nama saya bawak nih bermakna membawa nama dia and anak2 and my family.

So all in all, peace lah bang, apehal ko nak sentap tak sudah2, bang ke kak ker (kata nya otai kan), you just need to open up your mind. again, i ve corrected lots of statements in my 3 entires, apa lagik korang nak aku buat? pi buat Press Conference plak? ingat aku artissssssssss? eii takde kerojer heh. baik aku mengulit anak2 aku… tak pun ngulit laki aku tu :P

Comment: 43