GBM’s Party!

IMG_9924

they have a party, at my house…

IMG_9928

it was an unplanned event, kononnyalah….so everybody kena mai VA instead of QB. and no special treatment, makan mcd yang Rose dah siap2 tapaukan. i just served whatever we have in the kitchen. itupun diorg makan sesemput coz aku ada wayang nak kejar tengok (sekali show tu kena cancelled, siot jer).

ngan aku kena cirit coz minum air gas beria tak hingat…oh banyak drama…anak2 dok lam bilik main masak2 and ps2/psp.

these are not mine… it belongs to my GBM girls ….

yang tak syoknya tak cukup merah. sorang je dapat merah, lain dpt 2 types of colours. oh saje je tak nak letak link diorang, dah gemer pung budak2 nih :)

btw, ada promo hbags for sale kat sini, check out if you like it.

Comment: 17