A present to RM…from RM…using RM :)

IMG00561-20100626-1910

last weekend aku pi dating nite with Sirman, aku dah beli 2 pairs of tickets, utk tengok 2 show. one is Knight & Day, satu lagi pulak is Sex & The City 2. we reached KLCC so late, sampai2 je bila ulur tickets, katanya kena amik refund coz citer  Knight & Day dibatalkan coz ada technical problem dalam panggung kita tuh. aisay..

punya mencanak2 kitorg kelambatan, ngan kuor rumah ngan guests, boleh pulak tak jadik. so we jalan2, i’ve been aiming for 1 red handbags from Tod’s. It s red colour. I have no issue with other colour, kalau sale pun aku tak kisah. but this is Red. and the red is soooooooooo nice!

IMG00557-20100626-1909

well, i know i just got back from the Europe trip, but last saturday was also the last day of the big discounts, ada additional 10% from the 30% yang Tod’s offering. of cos aku nak! masa aku kat Europe memang takdak kaler merah nih, it depends on which country diorg hantar for the red colour. Since i m going to turn 35 (alasan budak2 sungguh!), kenyit2 mata, gosok2…. and pujuk2, i asked his permission to buy the red Tod’s.

No, he s not buying for me. sebabnya dia dah beli untuk aku macammmmmm2 masa kat Europe. So i m buying for myself. it s red! wpun beli utk diri sendiri, pakai pun duit sendiri, still aku kena tell him lor, kalau tidak berjegil2 matanya kang...(if you have seen the protected entry, u know what i meant, kan korang kan kan kan yang sapa2 dah tengok tuh)

IMG00564-20100626-1934

It’s finally mine….! thank you Redmummy muahahahhhaha….

IMG00566-20100626-1939

n aku anto dia ke Aseana untuk dinner, before watching the Sex & The City 2. mak x makan ok, dah kenyang dapat red tod’s. anw, best movie. hopefully, aku boleh tengok 2 lagi cerita yang masih pending, saya mengejar masa. muahhaha… ni kalau dah kejar masa nih adalah maknanya kan kan kan. aku kejar masa before tayangan ditutuplah. banyak citer aku dah missed, so kena kejar lah…

n some more July will be a new life for Sirman too, donno pasnih kalau dia ada masa nak ikut aku pi event or not, donno dia ada masa nak ikut aku merendek sana sini or not. donno donno…. so tu yang nak buat everything cecepat.

IMG00562-20100626-1913

one of my dream bag tuh kat sini lah… the red!

aku kerja siang malam, siang makan gaji, malam blogging, most of my weekends pun pi cover event, n i deserve to get and to buy anything that i want. as long as, tak melampau, and masih dalam kawalan. tu pasal kena bilang kat laki aku bila nak beli, coz i need his consent, wpun duit sendiri, but he has the right to control my financial jugak. cuma kalau laki tak membebel, anak2lah yang membebel…

abang ke gegirl ke dah mula pasak kat telinga…mummy beli handbags lagi???!!

tu yang kalo ngan anak2, ni yang lotih, maknya kalah sket. oklah i m retiring from buying this kind of collection, for a while :) but this one special case, a present from RM, to RM, using my own RM. muahahhaha, aku takkan rasa guilty beli nih, it s Red Red Red!! anw selama aku beli macam2 jenis handbags kat KLCC, never shown in blog, but yang nih mmg sengaja share coz merahnya menyalaaaaaaa bangatt!

Comment: 20