Lucky draw for RM’s readers…

Twitter contest RM dah buat, aku tembak 3 soalan jer, tapi masyallah korang main tukar2 jawapan hehehehe but of cos lah aku amik yang latest jawapan korang bagi. tp tukar punya tukar, hamik takde sapa pun yang betul. tetiga jawapan ada yang kelakar betullah sampai kata aku  ni dari YAN, KEDAH….

muahahah tak pernah lagi aku buat entry ‘pulang ke kampung di Yan, Kedah’ mana le korang dpt idea jawab tu yek, tembak pun agak2 lah.

ok ni paling simple. aku main lucky draw.

Follow the steps:

1. Leave comments nama ko + email add + blog url kalau ada dalam entry ni.

eh dah tu jer keje korang.

Our part pulak:

1. Kita akan print sebanyak yang mungkin <<<—- GBM  akan amik masukkan in the sheet, cut it and masukkan dalam bowl. wah gitu…kalo takdak bowl kita masukkan dalam envelope besar.

2. aku akan bawak nama2 korang yang dah GBM print out nih, ke event berbuka puasa bersama team Tayangan Unggul yang pastinya ada berpuluh2 ratus artis pelakon penyanyi akan hadhir. I will get help from the celebrities tuh untuk cabut nama yang very the LUCKY. so namanya Lucky Draw yey!

we will try to capture amik gambar, as a proof lah yang nama korang tidak ditukar oleh Sirman muahahahah…sirman jadi mangsa.

Clear?

hopefully it works well lah, kalau tak jadi gak aku sendiri cabut.

Happy? it sounds fun tapi nak dapat cooperation from the celebrities tu  lah yang agak critical sket, aku cuba yek. sesilap aku buat announcement on the winners of lucky draw via twitter je, pastuh baru masuk RM.

wah ok, so now, leave your names over here, aku cuma bagi chance nama korang dalam komen nih sehingga midnite of Thursday, means dari entry ni up, as a sticky post sehinggalah ke Khamis jam 12.00 tengah malam, selepas pukul 12.01 Khamis 2nd nih, sapa yang bagi komen, GBM tak nak terima lagi dah yek….

Hadiah menyusul kemudian….So leave comments with your name + email add + blog url (if any).

Comment: 222