Nak kurus lagi and lagi!

IMG02934-20100930-1905

my gf is in her 8months pregnancy….

perut dia kecik jer. berat dia naik adalah tak sampai 10kg…i gained 30kgs bila ngandungkan abang. for Gegirl aku naik kurang sket dalam 20kg je kot coz lemak dari beranakkan abang memang dah kental dalam badan…ni dia dok ngadu2 macaman nak naikkan berat coz mmg sket sangat kandungannya naik. takpelah N kalau  dah kuornya nanti baby kecik, it s ok asal baby sihat alhamdulillah yer.

dah takde selera nak makan nasi nak wat gano. si N ni asal makan nasi je muntah, makan nasi  je mabuk2 tu yang berat dia tak mendaki ke puncak bonar. sian dia….

ikut orang le kan…tapi takper N

janji nak tengok camne ko pas beranak ek heheheh…

ko kutuk akak ke main bulat penguin masa mengandung ek! hahahaha at least aku dah beranak 2, dah back to the figure wpunnnnnnnnnnn ….!

IMG02931-20100930-1848

i still have the flabby sana sini, but dah sebulan 2 nih sebenornya aku ada pakai benda lain muahahahahha! setiap rahsia itu akan dikongsi bersama kalau baik bunyiknya. kalau tak baik bunyik pun aku cakap je terus terang. i can see the difference, but that s to be discussed later lah.

memang nak ngandung senang, masa mengandung tu lah masa utk makan ngap ngap..aku masa mengandung mmg dasyat punya melantak….pas beranak pun nak kuruspun senang, tapi macamana ko nak maintain tak berisi gemuk sangat tu yang siksaa!  determination kena kuat worr!

ada 3 sebab utama aku dapat maintain sket badan…

3 sebab tu aku utang dulu yek.

nak pi jalan2 jap…

huhuuuuuu

nyampahs korang ngan aku, asiklah kak red nih buat sambungan entry!

sabau ler…!

tengoklah entry ni lama2 sket, ada gambo masa ngandungkan budak2 2 orang tuh. very the drama penguin :)

Comment: 31