Nufnangers Day Out – Glitterati Plus Event!

IMG_7872

only 3 of us

IMG_7835

Gegirl dah excited giler dah tu…

IMG_7843

IMG_7842

Check in at McD

IMG_7846

IMG_7859

Breakfast dulu, tu pun share2 makan je with RD

IMG_7868

IMG_8101

IMG_7862

IMG_7865

the Nuffnangers

IMG_8070

Fact 1: Drop me a comment, I will add in your link’s (sorry lah, time factor bz kedaung, cant do all in one time!)

The Bloggers:

1. Mohd Zaid

2. Kak Ina KL

3. Ruby

4. Tian Chad – hah adik hensem aku nih!

5. Jessica

6. Jess

7. Nicole Chua

8. Vivien

IMG_7875

tgh q for the ride

IMG_7879

we all terus ke level 7, tpt budak2 la takkan nak join adult ride lak. kang mak pak yg lelebih lak

IMG_7892

favorite ride Gegirl, 4-5 rounds dia belasah hehehe

IMG_7951

IMG_7962

IMG_7976

eksyen tgh driving :)

IMG_7983

IMG_7988

IMG_8008

IMG_8032

IMG_8038

see lagi sekali main

IMG_8083

terjumpa lak reader, Lisa

IMG_8057

IMG_8058

IMG_8061

IMG_8064

Nuffnangers+Nuffies bumping their assess :)

IMG_7949

IMG_8090

IMG_8096

Lagi satu favorite Gegirl, sand art

IMG_8080

IMG_8101

IMG_8077

The Nuffies:

Michelle my blog manager

Freshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

Karen – x de blog yet!!

IMG_7870

Fact 2: Abang tak join this session due to his commitment to tuition and badminton classes. Abang tak tau pun kita temankan Gegirl berjimba dalam nih hehehe…

Fact 3: Event at the Berjaya Time Square Cosmo Theme Park

Fact 4: Ok tak tau nak cakap apa, coz gambar dah upload kan. hahahah gila pemalas.

malas kooooooooooo! sume org nak tengok gambar jer kan… bukan nak baca aku celoteh pung.

Comment: 43