Clutch from Miu Miu and Gucci…

IMG03266-20101028-1337

kak red…bukak la cerita handbags pulak….

Ok ok, aku bukan tak nak bukak yang, masalahnya aku takde handbags baru yang dibeli selepas the jumbo jumbo 2 bijik arituh. tapi korang punya pasal, sebab aku kena buat something2 di Miu Miu dan Gucci, makanya aku amik gambar sket for you girls, and the boyssssssssss….

Abang Fesyen pun nak cerita handbags kan?? nahhhhhhhhhh

The clutch atas tuh from Miu Miu, skang aku macam nak beli 1, 2 bijik lagi clutch, not red colour. the grey atas tuh macam ahcunnyaaaaaaaa! but wait, i m not gonna buy now. Will wait for the first day of Miu Miu punya sale this Decemberrrrrrrrr!

IMG03267-20101028-1340

Ini Miu Miu hitam lawaaaaaaaaanya. Hitam setampuk ko. Dia punya buckle silver tu, wahhh….

IMG00224-20101028-1337

First time pulak aku dengan si amoi SA nih…biasa Kelvin je yang entertained mak merah…she promised to buzz me, for the opening of sale! Nanti ai datang masuk lagi on Dec yeah oh yehsss!

IMG00228-20101028-1339

This yellow clutch pun lawaaaaaaaa. But dia more to macam purse pun ok gak. But dok kira, tunggu sale kay. Contrast colour takper, ai suka jerr. Lagi terang benderang 7 batu orang dah nampak clutch ko tuh…

IMG00230-20101028-1347

Habis di Miu Miu kita tengok di Gucci. Pun clutch jugak. Yang aku pegang tuh boleh buat shoulder, hand carry, clutch and also sling one….lawooooooo! Eh sumer lawa, nak kuor duit je nangis sket.

IMG00231-20101028-1348

aaaa yang brown leather pun lawo!

IMG00234-20101028-1349

…blue black and brown leather tu macam mak haik, dahlah badan mak kocik, dah macam leh isi pampers anak jer bila bawak Gucci tuh…so not me…

IMG00232-20101028-1348

Cute kan….dedua cantik. I prefer brown than black. Tak berapa sangat suka black, cukup2 lah black yang ada skang nih pung….

I m waiting for my new bag coming in on midst November. so lateeeeeeeeeeeee!!

Tunggu bila dah sampai kat tanganlah yek…

Today aku nak pi melepak kat Anya Hindmarch, depa panggil for tea :)

Tea di tengah hari Jumaat adalah very the happening. Provided korang pi lunch dulu lah yek…semoga i wont buy anything in Anya Hindmarch coz aku dah tau, ada 1-2 bijik yang aku sudah berkenan plakk!

Mungkin sorang reader aku akan beruntung ikut sama aku ke Anya Hindmarch hari ini…we ll see how it goes :)

Btw, Gucci SAs ni dari dulu baik yang senior mahupun junior, very the kurenglah. eii…dulu ada sorang yang secocok ngan jiwa laraku, kawan2 aku yang tak bawak designer handbags pun feel lam Gucci ni semacam jer service. Apatah lagi aku yang membawak, rasa cam nak lempang2 buat belacan je ngan depa nih. eiiii!

Comment: 37